[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
邱復生
邱复生
Yau Fook-Sang
拼音: qiū shēng
Chiu Fu-Shen,  Chiu Fu-Sheng,  Fu-Sheng Chiu
 
影視作品 / Filmography (1988-2000)
 
  製片 / Production Manager
    悲情城市 / A City of Sadness (1989)    
    戲夢人生 / The Puppet Master (1993)    
  出品人 / Presenter
    最佳損友闖情關 / The Crazy Companies 2 (1988)    
    火舞風雲 / Bet on Fire (1988)    
    靈芝異形 / Friendly Shock (1988)    
    最佳損友 / The Crazy Companies (1988)    
    火燒島 / Island of Fire (1990)    
    大紅燈籠高高掛 / Raise the Red Lantern (1991)    
    逃學英雄傳 / Truant Hero (1992)    
    龍父虎子 / King Swindler (1993)    
    戲夢人生 / The Puppet Master (1993)    
    笑俠楚留香 / Legend of the Liquid Sword (1993)    
    活著 / Lifetimes (1994)    
    花月佳期 / Love in the Time of Twilight (1995)    
    鎗火 / The Mission (1999)    
    再見阿郎 / Where a Good Man Goes (1999)    
    偷吻 / Un Baiser Vole (2000)    
    友情歲月山雞故事 / Those Were the Days (2000)