Hong Hwa International Films (H.K.) Ltd.
宏華國際影片(香港)有限公司

Alias: 宏華電影事業(香港)公司
Alias: Hong Hwa Motion Picture (H. K.) Ltd.
 
Filmography
 
Production Company
  鬼見愁 (1970)
  盲女勾魂劍 (1970)
  五鬼奪魂 (1971)
  百忍道場 (1971)
  鬼門太極 (1971)
  惡報 (1972)
  中國鈇人 (1973)
  少林功夫 (1974)
  大車伕 (1974)
  春花秋月 (1975)
  少林寺十八銅人 (1976)
  火燒少林寺 (1976)
  雍正大破十八銅人 (1976)
  八大門派 (1977)
  少林小子 (1977)
  太極氣功 (1978)
  鬼馬大俠 (1978)
  虎豹龍蛇鷹 (1978)
  迷拳三十六招 (1979)
  五爪十八翻 (1979)
  師父出馬 (1979)
  酒仙十八跌 (1979)
  雙馬連環 (1979)
  武當二十八奇 (1980)
  天外天小子 (1988)