Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘耀明
Fletcher Poon Yiu-Ming  ♂

 
Filmography (1993-2017)
 
  攝影 (44 films)
    大迫遷 (1993)    
    海角危情 (1994)    
    入魔 (1994)    
    阿德晒命 (1994)    
    燈籠 (1994)    
    慈雲山十三太保 (1995)    
    旺角的天空 (1995)    
    驚夢魂 (1995)    
    夢幻拍檔 (1996)    
    運財五福星 (1996)    
    摩登菩呢提 (1996)    
    孟波 (1996)    
    特警新人類 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    野獸之瞳 (2001)    
    絕世好Bra (2001)    
    魂魄唔齊 (2002)    
    絕世好B (2002)    
    雙雄 (2003)    
    大城小事 (2004)    
    新警察故事 (2004)    
    童夢奇緣 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    男兒本色 (2007)    
    狼牙 (2008)    
    保持通話 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    白銀帝國 (2009)    
    全城戒備 (2010)    
    槍王之王 (2010)    
    十加十 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    新少林寺 (2011)    
    新天生一對 (2012)    
    聽風者 (2012)    
    逃出生天 (2013)    
    神奇 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    愛·從心發現 (2014)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    非凡任務 (2017)    
  導演 (1 film)
    非凡任務 (2017)