Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林炳坤
Stephen Lam Bing-Kwan
 
Filmography (1980-2019)
 
  攝影 (1 film)
    孽戀 (1995)    
  統籌 (1 film)
    忘不了 (2003)    
  製片 (17 films)
    白髮魔女傳 (1980)    
    少林小子 (1984)    
    爵士駕到 (1985)    
    南北少林 (1986)    
    黑太陽731 (1988)    
    京城劫盜 (1992)    
    方世玉續集 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    九絞龍的謊言 (1995)    
    中俄列車大劫案 (1995)    
    繡繡和她的男人 (1995)    
    鴉片戰爭 (1997)    
    一生一台戲 (1998)    
    鴻門宴 (2005)    
    破釜沉舟 (2005)    
    桃花運 (2008)    
    等愛歸來 (2015)    
  聯合製片人 (2 films)
    控城計 (2013)    
    在乎你 (2019)    
  聯合監製 (11 films)
    抱抱俏佳人 (2010)    
    我愛香港 (2011)    
    桃姐 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    車手 (2012)    
    十二星座離奇事件 (2012)    
    浮城 (2012)    
    盲探 (2013)    
    香港仔 (2014)    
    魔警 (2014)    
    暴瘋語 (2015)    
  行政監製 (5 films)
    極度重犯 (1998)    
    非常警察 (1998)    
    雙雄 (2003)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    風暴 (2013)    
  策劃 (44 films)
    誘僧 (1993)    
    西楚霸王 (1994)    
    股瘋 (1994)    
    雙雄 (2003)    
    旺角黑夜 (2004)    
    戀情告急 (2004)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    頭文字D (2005)    
    早熟 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    鴻門宴 (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    破釜沉舟 (2005)    
    春田花花同學會 (2006)    
    超班寶寶 (2006)    
    情意拳拳 (2006)    
    傷城 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    妄想 (2006)    
    功夫無敵 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    森冤 (2007)    
    C+偵探 (2007)    
    十分鍾情 (2008)    
    証人 (2008)    
    金錢帝國 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    竊聽風雲 (2009)    
    槍王之王 (2010)    
    近在咫尺 (2010)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    線人 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    B+偵探 (2011)    
    追凶 (2012)    
    浮城 (2012)    
    大追捕 (2012)    
    1942 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    百星酒店 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
  出品人 (3 films)
    戀之風景 (2003)    
    戀上你的床 (2003)    
    六壯士 (2004)    
  執行監製 (4 films)
    繡繡和她的男人 (1995)    
    少年阿虎 (2003)    
    色,戒 (2007)    
    殺人犯 (2009)    
  執行策劃 (1 film)
    重案黐孖Gun (2004)    
  副導演 (1 film)
    木棉袈裟 (1985)    
  監製 (17 films)
    亂世英豪 (1988)    
    A-1頭條 (2004)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    自娛自樂 (2004)    
    做頭 (2005)    
    喜馬拉亞星 (2005)    
    不能說的秘密 (2007)    
    天堂口 (2007)    
    掃毒 (2013)    
    Delete愛人 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    等愛歸來 (2015)    
    探靈檔案 (2015)    
    終極勝利 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
    少年巴比倫 (2017)    
    我大學室友的追愛囧途 (2018)    
  製片經理 (2 films)
    中華英雄 (1988)    
    野性的邂逅 (1995)    
  製片人 (1 film)
    Z風暴 (2014)