Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林炳坤
Stephen Lam Bing-Kwan
 
Filmography (1980-2018)
 
  監製 (26 films)
    柔道龍虎榜 (2004)    
    A-1頭條 (2004)    
    自娛自樂 (2004)    
    做頭 (2005)    
    喜馬拉亞星 (2005)    
    天堂口 (2007)    
    不能說的秘密 (2007)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    桃姐 (2011)    
    我愛香港 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    十二星座離奇事件 (2012)    
    車手 (2012)    
    掃毒 (2013)    
    控城計 (2013)    
    盲探 (2013)    
    香港仔 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    魔警 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    探靈檔案 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    等愛歸來 (2015)    
    少年巴比倫 (2017)    
    明月幾時有 (2017)    
    我大學室友的追愛囧途 (2018)    
  副導演 (1 film)
    木棉袈裟 (1985)    
  製片 (18 films)
    白髮魔女傳 (1980)    
    少林小子 (1984)    
    南北少林 (1986)    
    中華英雄 (1988)    
    黑太陽731 (1988)    
    方世玉續集 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    繡繡和她的男人 (1995)    
    中俄列車大劫案 (1995)    
    野性的邂逅 (1995)    
    九絞龍的謊言 (1995)    
    鴉片戰爭 (1997)    
    一生一台戲 (1998)    
    鴻門宴 (2005)    
    破釜沉舟 (2005)    
    桃花運 (2008)    
    Z風暴 (2014)    
    等愛歸來 (2015)    
  策劃 (45 films)
    誘僧 (1993)    
    西楚霸王 (1994)    
    股瘋 (1994)    
    忘不了 (2003)    
    雙雄 (2003)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    戀情告急 (2004)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    頭文字D (2005)    
    早熟 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    鴻門宴 (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    破釜沉舟 (2005)    
    傷城 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    妄想 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    超班寶寶 (2006)    
    情意拳拳 (2006)    
    C+偵探 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    森冤 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    功夫無敵 (2007)    
    十分鍾情 (2008)    
    証人 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    線人 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    近在咫尺 (2010)    
    槍王之王 (2010)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    B+偵探 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    浮城 (2012)    
    大追捕 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    追凶 (2012)    
    百星酒店 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
  出品人 (3 films)
    戀上你的床 (2003)    
    戀之風景 (2003)    
    六壯士 (2004)    
  執行監製 (8 films)
    繡繡和她的男人 (1995)    
    極度重犯 (1998)    
    非常警察 (1998)    
    少年阿虎 (2003)    
    色,戒 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    殺人犯 (2009)    
    風暴 (2013)