Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林炳坤
Stephen Lam Bing-Kwan
 
Filmography (1980-2018)
 
  監製 (27 films)
    自娛自樂 (2004)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    A-1頭條 (2004)    
    做頭 (2005)    
    喜馬拉亞星 (2005)    
    不能說的秘密 (2007)    
    天堂口 (2007)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    我愛香港 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    桃姐 (2011)    
    十二星座離奇事件 (2012)    
    車手 (2012)    
    盲探 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    控城計 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    魔警 (2014)    
    等愛歸來 (2015)    
    探靈檔案 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    終極勝利 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
    少年巴比倫 (2017)    
    我大學室友的追愛囧途 (2018)    
  副導演 (1 film)
    木棉袈裟 (1985)    
  製片 (18 films)
    白髮魔女傳 (1980)    
    少林小子 (1984)    
    南北少林 (1986)    
    中華英雄 (1988)    
    黑太陽731 (1988)    
    方世玉續集 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    中俄列車大劫案 (1995)    
    繡繡和她的男人 (1995)    
    野性的邂逅 (1995)    
    九絞龍的謊言 (1995)    
    鴉片戰爭 (1997)    
    一生一台戲 (1998)    
    鴻門宴 (2005)    
    破釜沉舟 (2005)    
    桃花運 (2008)    
    Z風暴 (2014)    
    等愛歸來 (2015)    
  策劃 (45 films)
    誘僧 (1993)    
    西楚霸王 (1994)    
    股瘋 (1994)    
    雙雄 (2003)    
    忘不了 (2003)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    戀情告急 (2004)    
    童夢奇緣 (2005)    
    鴻門宴 (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    破釜沉舟 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    早熟 (2005)    
    春田花花同學會 (2006)    
    超班寶寶 (2006)    
    情意拳拳 (2006)    
    傷城 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    妄想 (2006)    
    森冤 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    功夫無敵 (2007)    
    C+偵探 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    十分鍾情 (2008)    
    証人 (2008)    
    金錢帝國 (2009)    
    風雲2 (2009)    
    竊聽風雲 (2009)    
    槍王之王 (2010)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    線人 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    近在咫尺 (2010)    
    B+偵探 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    大追捕 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    追凶 (2012)    
    浮城 (2012)    
    百星酒店 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
  出品人 (3 films)
    戀上你的床 (2003)    
    戀之風景 (2003)    
    六壯士 (2004)    
  執行監製 (8 films)
    繡繡和她的男人 (1995)    
    極度重犯 (1998)    
    非常警察 (1998)    
    少年阿虎 (2003)    
    色,戒 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    殺人犯 (2009)    
    風暴 (2013)