Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮志偉(1)
Fung Chi-Wai (1)
 
Filmography (1996-2017)
 
  製片 (42 films)
    怪談協會 (1996)    
    金瓶梅 (1996)    
    玉蒲團II玉女心經 (1996)    
    人細鬼大 (1996)    
    蜜桃成熟時1997 (1997)    
    猛鬼卡拉OK (1997)    
    超級整蠱霸王 (1998)    
    強姦2制服誘惑 (1998)    
    強姦3OL誘惑 (1998)    
    賭俠1999 (1998)    
    玉蒲團III官人我要 (1998)    
    爆裂刑警 (1999)    
    我愛777 (1999)    
    黑馬王子 (1999)    
    笨小孩 (2000)    
    救薑刑警 (2000)    
    朱麗葉與梁山伯 (2000)    
    老夫子2001 (2001)    
    男人三十攪攪震 (2001)    
    無問題2 (2002)    
    我家有一隻河東獅 (2002)    
    野狼 (2002)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    爆裂都市 (2004)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    七劍 (2005)    
    臥虎 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    魔鬼天使 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    降頭 (2007)    
    黑勢力 (2008)    
    頭七 (2009)    
    短暫的生命 (2009)    
    再生號 (2009)    
    意外 (2009)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    錦衣衛 (2010)    
    葉問前傳 (2010)    
    競雄女俠秋瑾 (2011)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    重生 (2014)    
  演員 (1 film)
    超級無敵追女仔 (1997)    
  策劃 (6 films)
    疑神疑鬼 (2005)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    重生 (2014)    
    美人魚 (2016)    
    原諒他77次 (2017)