Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
史亭根
Shih Ting-Ken  ♂
Aliases:  史成功,  史廷根,  史庭根,  小史,  史根亭





 
Filmography (1969-1992)
 
  演員 (187 films)
    艷俠 (1969)    
    血滴子 (1969)    
    女飛俠 (1969)    
    神笛丐俠 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    一夫官聞 (1971)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    擂台 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    屠虎嶺 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    洪門兄弟 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    頭號鐵人 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    剋星 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    黑路 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    大殺三方 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    豪客 (1973)    
    大通緝令 (1974)    
    龍虎鳳 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    雨夜殺手 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    生龍活虎 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    一代猛龍 (1974)    
    大陰謀 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    銀海浪子 (1975)    
    英雄榜 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    妙手千金 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    死囚 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    搏命 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    手足情深 (1977)    
    血玉 (1977)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    拳精 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    九哥遇鬼記 (1978)    
    追獵 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    折劍傳奇 (1979)    
    棍王 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    神捕 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    錦衣衛 (1979)    
    南北腿王 (1980)    
    十八般武藝 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    大湖英烈 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    金劍 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    女王蜂 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    佻皮俏冤家 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    戒賭 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    賣命邊緣 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    黑玫瑰 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    愛奴, 叛奴 (1983)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    台灣鏢局 (1988)    
    闖將 (1988)    
    火燒島 (1990)    
    烏龍闖天關 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)