Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
史亭根
Shih Ting-Ken  ♂
Aliases:  史成功,  史廷根,  史庭根,  小史,  史根亭





 
Filmography (1969-1992)
 
  演員 (187 films)
    女飛俠 (1969)    
    艷俠 (1969)    
    血滴子 (1969)    
    神笛丐俠 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    一夫官聞 (1971)    
    夜女郎 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    擂台 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    屠虎嶺 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    洪門兄弟 (1972)    
    豪客 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    剋星 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    大殺三方 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    黑路 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    大通緝令 (1974)    
    龍虎鳳 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    雨夜殺手 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    生龍活虎 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    一代猛龍 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    大陰謀 (1974)    
    英雄榜 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    妙手千金 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    水玲瓏 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    死囚 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    血玉 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    搏命 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    手足情深 (1977)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    奔出江湖路 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    拳精 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    追獵 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    九哥遇鬼記 (1978)    
    錦衣衛 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    棍王 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    神捕 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    十八般武藝 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    大湖英烈 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    金劍 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    女王蜂 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    佻皮俏冤家 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    戒賭 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    搏殺 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    黑玫瑰 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    愛奴, 叛奴 (1983)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    台灣鏢局 (1988)    
    闖將 (1988)    
    火燒島 (1990)    
    烏龍闖天關 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)