Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張紀平
Chang Chi-Ping (2)  ♂
Aliases:  張冠龍,  張繼平





 
Filmography (1972-1984)
 
  演員 (66 films)
    女獨臂刀 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    赤手空拳 (1973)    
    黑道行 (1973)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    小子有種 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    罪惡滔天 (1974) ... 鄭七
    雙龍谷 (1974)    
    尚方寶劍 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    包青天 (1976)    
    霎眼功夫 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977) ... 完頻慶
    武林客棧 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    劍氣神龍 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    菩提門 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    老頭拳頭大饅頭 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    阿彌得道 (1979)    
    瘋女十八年 (1979)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    旅 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    蜜月怪手 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    十三癲和尚 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980) ... 慧果
    可憐花 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    賭王千上千 (1981)    
    少林童子功 (1981)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    今之俠者 (1983)    
    少林與忍者 (1983)    
    鬼符身 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)