Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾超
Tseng Chao  ♂
Aliases:  曾昭,  政超





 
Filmography (1969-1999)
 
  動作設計 (11 films)
    打破地獄門 (1975)    
    追獵 (1978)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    我要做好子 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    討海的人 (1983)    
    誰人了解我 (1983)    
    絕代妖姬 (1987)    
  助理指導 (1 film)
    一鬥忠烈 (1977)    
  演員 (85 films)
    劍中之王 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    萬里雄風 (1971)    
    潮州大兄 (1972)    
    一條龍 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    少林和尚 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
    擒兇 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    大忠烈 (1976)    
    包青天 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    大災難 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    九龍城風波 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    少林兄弟 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    神龍 (1978)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    追獵 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    旅 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    邱岡舍與白賊七 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    再世英雄 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    黑市夫人 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    飛頭魔女 (1982)    
    怒女金剛 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    浪子與舞女 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    鬼符身 (1985)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    絕代妖姬 (1987)    
    開膛手 (1988)    
    伴我儷人 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    血淚江湖 (1993)    
    飛鳳春宵 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    生死一線 (1994)    
    黑道追緝令 (1995)    
    慾火狂蜜 (1995)    
    鳳舞九天 (1996)    
    日本版 (1999)