Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾超
Tseng Chao  ♂
Aliases:  曾昭





 
Filmography (1969-1999)
 
  動作設計 (10 films)
    打破地獄門 (1975)    
    追獵 (1978)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    我要做好子 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    討海的人 (1983)    
  助理指導 (1 film)
    一鬥忠烈 (1977)    
  演員 (82 films)
    劍中之王 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    盲女勾魂劍 (1970)    
    萬里雄風 (1971)    
    潮州大兄 (1972)    
    半斤七両 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    一條龍 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    黑手金剛 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
    擒兇 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    少林和尚 (1974)    
    熊心豹膽 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    保鑣 (1976)    
    大災難 (1976)    
    七靈寶塔 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    包青天 (1976)    
    少林兄弟 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    追獵 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    神龍 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    旅 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    鶴形伏虎鬥蚊龍 (1980)    
    邱岡舍與白賊七 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    胭脂虎 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    怒女金剛 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    飛頭魔女 (1982)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    誰人了解我 (1983)    
    鬼符身 (1984)    
    大蛇王 (1984)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    開膛手 (1988)    
    情慾世界 (1992)    
    伴我儷人 (1992)    
    飛鳳春宵 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    生死一線 (1994)    
    黑道追緝令 (1995)    
    慾火狂蜜 (1995)    
    鳳舞九天 (1996)    
    日本版 (1999)