Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金萬希
Chin Wan-Che  ♂
Aliases:  金萬喜





 
Filmography (1968-1990)
 
  動作設計 (4 films)
    潮州怒漢 (1973)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
  製片 (1 film)
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
  演員 (91 films)
    狂俠 (1968) ... 李山
    八步追魂 (1969)    
    天下第一人 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    十三條蟲 (1970)    
    神笛丐俠 (1970)    
    活閻王 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    獨行大鏢客 (1971)    
    龍形八劍 (1971) ... 跛賊
    黑白道 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    縱橫天下 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    精忠報國 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    擂台 (1972)    
    大盜 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    海員七號 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    黑路 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    霹靂小子 (1974) ... 陸英
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    天龍地虎 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    罪惡滔天 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    劍霜刃 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    死囚 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    南拳小子 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    錦衣衛 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    上海灘大爺 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    火燒島 (1990)