Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳世偉
Chen Shih-Wei (1)  ♂





 
Filmography (1969-1982)
 
  動作設計 (30 films)
    龍城十日 (1969)    
    十萬金山 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    霸王拳 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    兩隻老虎 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    怒火 (1973)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    罪惡滔天 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    雨夜殺手 (1974)    
    大佬 (1974)    
    中國真功夫 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    龍王三太子 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    獨霸天下 (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    男子漢 (1982)    
  製片 (1 film)
    男子漢 (1982)    
  演員 (16 films)
    龍城十日 (1969)    
    烈火 (1970)    
    鬼怒川 (1971)    
    俠女 (1971)    
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    刺蠻王 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    惡霸 (1973)    
    雨夜殺手 (1974)    
    龍王三太子 (1977)    
    獨霸天下 (1978)    
    月異星邪 (1981)