Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王凱(1)
Wong Hoi (3)  ♂





 
Filmography (1971-2000)
 
  副導演 (1 film)
    決戰紫禁之巔 (2000)    
  演員 (74 films)
    黑白雙俠 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    冷面殺手 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    狂風沙 (1972)    
    擂台 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    威震四方 (1972)    
    黑吃黑 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    硬漢鐵拳 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    雙面女煞星 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    唐人票客 (1973)    
    愛的天地 (1973) ... 什貨店伙計
    狂風暴雨 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    串串風鈴響 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    步步追殺 (1974)    
    迷霧疑雲 (1974)    
    中國車夫 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    死囚 (1974)    
    生龍活虎 (1974)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    以毒攻毒 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    大風波 (1974)    
    尚方寶劍 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    鬼琵琶 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    梅花 (1976)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    七十二煞星 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    獨腳鶴 (1979)    
    神腿 (1979)    
    三十七計 (1979)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    神劍動山河 (1981)    
    斬手指 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    牆外的女人 (1983)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    嬰靈 (1989)