Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳洪民
Chen Hung-Min  ♂
 
Filmography (1958-1986)
 
  攝影 (1 film)
    忍者急殺令 (1986)    
  製片 (1 film)
    玉面蜘蛛 (1982)    
  導演 (19 films)
    三鳳震武林 (1968)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    時來運轉 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    看見你就笑 (1972)    
    怒火 (1973)    
    強中手 (1973)    
    潮州功夫 (1973)    
    除暴 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    中國真功夫 (1975)    
    大災難 (1976)    
    火星人 (1976)    
    獨霸天下 (1978)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    十八般武藝 (1980)    
  剪接 (110 films)
    長風萬里 (1958)    
    宜室宜家 (1961)    
    黑夜到黎明 (1963)    
    蚵女 (1964)    
    哀愁風雨橋 (1965)    
    雷堡風雲 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    虎咬虎 (1966)    
    三八新娘憨子婿 (1967)    
    路 (1967)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    龍門客棧 (1967)    
    春歸何處 (1967)    
    晨霧 (1968)    
    生命之歌 (1968)    
    幸運草 (1969)    
    獨臂拳王 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    秋決 (1972)    
    亡命煞星 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    大地龍種 (1974)    
    愛情在春天 (1974)    
    愛的奇蹟 (1974)    
    刁蠻千金傻小子 (1974)    
    燕飛翔 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    桃花三娘子 (1975)    
    玩命 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    星期六約會 (1976)    
    夏日假期玫瑰花 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    南俠展昭大破地獄門 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    奔向彩虹 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    女生追男生 (1977)    
    閃亮的日子 (1977)    
    我是一片雲 (1977)    
    春風化雨 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    海女紅短褲 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    溫馨在我心 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    煙水寒 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    剪刀石頭布 (1978)    
    男孩女孩的戰爭 (1978)    
    神龍 (1978)    
    爆炸的愛情 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    月朦朧鳥朦朧 (1978)    
    好小子的下一招 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    金榜浪子吳政輝 (1979)    
    冰點 (1979)    
    南海島血書 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    光頭十二嬌娃 (1979)    
    一個問題學生 (1980)    
    夜夜磨刀的女人 (1980)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    小丑對紅唇 (1980)    
    雨中鳥 (1980)    
    學生哥 (1980)    
    苦情草 (1980)    
    玉釵盟 (1980)    
    女兒心 (1980)    
    同班同學 (1981)    
    江湖小浪子 (1981)    
    向黑暗挑戰 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    恐怖的情人 (1981)    
    千王鬥千后 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    學生之愛 (1981)    
    摩登情報員 (1981)    
    變色的女人 (1981)    
    新濟公活佛 (1982)    
    女子感化院 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    吹牛大王 (1982)    
    白痴的歲月 (1982)    
    畢業班 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    詹典嫂告御狀 (1982)    
    台北甜心 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    飛簷走壁 (1983)    
    女人不是弱者 (1983)    
    人蛇大戰 (1983)    
    待罪的女孩 (1983)    
    我的兒子彬彬 (1983)    
    電梯 (1983)    
    誰人了解我 (1983)    
    寒山屍變 (1984)    
  編劇 (4 films)
    豔賊蜘蛛子 (1965)    
    豔賊黑蜘蛛 (1965)    
    冰點 (1966)    
    馬素貞報兄仇 (1972)