Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳洪民
Chen Hung-Min
 
Filmography (1958-1986)
 
  攝影 (1 film)
    忍者急殺令 (1986)    
  製片 (1 film)
    玉面蜘蛛 (1982)    
  導演 (19 films)
    三鳳震武林 (1968)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    時來運轉 (1971)    
    青衫客 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    看見你就笑 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    潮州功夫 (1973)    
    除暴 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    怒火 (1973)    
    強中手 (1973)    
    中國真功夫 (1975)    
    大災難 (1976)    
    火星人 (1976)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    十八般武藝 (1980)    
  剪接 (106 films)
    長風萬里 (1958)    
    宜室宜家 (1961)    
    黑夜到黎明 (1963)    
    蚵女 (1964)    
    雷堡風雲 (1965)    
    哀愁風雨橋 (1965)    
    英雄烈女 (1966)    
    虎咬虎 (1966)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    龍門客棧 (1967)    
    春歸何處 (1967)    
    三八新娘憨子婿 (1967)    
    路 (1967)    
    晨霧 (1968)    
    生命之歌 (1968)    
    幸運草 (1969)    
    秋決 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    亡命煞星 (1973)    
    刁蠻千金傻小子 (1974)    
    燕飛翔 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    愛情在春天 (1974)    
    愛的奇蹟 (1974)    
    玩命 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    桃花三娘子 (1975)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    南俠展昭大破地獄門 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    星期六約會 (1976)    
    夏日假期玫瑰花 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    我是一片雲 (1977)    
    春風化雨 (1977)    
    愛有明天 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    溫馨在我心 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    煙水寒 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    奔向彩虹 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    女生追男生 (1977)    
    閃亮的日子 (1977)    
    神龍 (1978)    
    爆炸的愛情 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    月朦朧鳥朦朧 (1978)    
    剪刀石頭布 (1978)    
    男孩女孩的戰爭 (1978)    
    好小子的下一招 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    金榜浪子吳政輝 (1979)    
    冰點 (1979)    
    南海島血書 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    光頭十二嬌娃 (1979)    
    小丑對紅唇 (1980)    
    學生哥 (1980)    
    雨中鳥 (1980)    
    苦情草 (1980)    
    玉釵盟 (1980)    
    女兒心 (1980)    
    一個問題學生 (1980)    
    佳期鬧翻天 (1980)    
    夜夜磨刀的女人 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    千王鬥千后 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    學生之愛 (1981)    
    摩登情報員 (1981)    
    變色的女人 (1981)    
    同班同學 (1981)    
    江湖小浪子 (1981)    
    向黑暗挑戰 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    恐怖的情人 (1981)    
    畢業班 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    詹典嫂告御狀 (1982)    
    台北甜心 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    女子感化院 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    吹牛大王 (1982)    
    白痴的歲月 (1982)    
    女人不是弱者 (1983)    
    人蛇大戰 (1983)    
    待罪的女孩 (1983)    
    我的兒子彬彬 (1983)    
    電梯 (1983)    
    誰人了解我 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    寒山屍變 (1984)    
  編劇 (4 films)
    豔賊黑蜘蛛 (1965)    
    豔賊蜘蛛子 (1965)    
    冰點 (1966)    
    馬素貞報兄仇 (1972)