Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳震 (1)
Chan Jan (1)  ♂





 
Filmography (1972-1982)
 
  演員 (28 films)
    獨臂拳王 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    馬哥波羅 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    新精武門 (1976)    
    包公斬駙馬 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日軍
    九紋龍 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    神腿 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    狀元媒 (1982)    
    神勇女煞星 (1982)    
    瘋狂年輕人 (1982)    
    痴情女子 (1982)