Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張鴻基
Chang Hung-Chi (1)  ♂
Aliases:  小黑 (2)





 
Filmography (1972-1998)
 
  動作設計 (2 films)
    豪情雄心 (1997)    
    情與義 (1998)    
  導演 (1 film)
    情與義 (1998)    
  演員 (94 films)
    黃浦灘頭 (1972)    
    忍 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    十面威風 (1973)    
    亡命煞星 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    剋星 (1973)    
    義膽 (1973)    
    黑道行 (1973)    
    豪客 (1973)    
    復仇者 (1973)    
    大地龍種 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    潮州虎女 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    鬼馬兩金剛 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    死囚 (1974)    
    英雄榜 (1975)    
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    森山虎 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    大圈套 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    風雲人物 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    衝破功夫城 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    天狼星 (1979)    
    祝老三笑譚 (1979)    
    旅 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    南王北丐 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    鈑公雞 (1980)    
    風塵六傑 (1980)    
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    金劍 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    御劍伏魔 (1981)    
    大殘拳 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    新南拳北腿 (1981)    
    飛豹行動 (1981)    
    賣命邊緣 (1982)    
    少林寺三十六福星 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    田莊阿哥 (1983)    
    開車大吉 (1984)    
    朋友兄弟 (1984)    
    特工追兇 (1986)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    企業流氓 (1989)    
    流氓世家 (1989)    
    豪情雄心 (1997)    
    情與義 (1998)