Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翁順興
Yung Shun-Hing  ♂





 
Filmography (1975-1998)
 
  演員 (83 films)
    閃電騎士 (1975)    
    日落紫禁城 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    判決 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    神龍 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    神捕 (1979)    
    軟骨真奶 (1979)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    孽種 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    功夫皇帝 (1981)    
    千王鬥千后 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    賣命邊緣 (1982)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    怒女金剛 (1982)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    風鈴中的刀聲 (1983)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    情人,看刀 (1984)    
    生命快車 (1984)    
    朋友兄弟 (1984)    
    上海風雲 (1985)    
    龍譚大鱷 (1985)    
    殺夫 (1986)    
    頑皮家族 (1986)    
    特工追兇 (1986)    
    母牛一條 (1986)    
    黑道兄弟 (1987)    
    霊幻襲撃 (1987)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    台灣鏢局 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    江湖流浪女 (1988)    
    勇者無懼 (1988)    
    情與法 (1988)    
    闖將 (1988)    
    畸情殺手 (1988)    
    戰龍計劃 (1989)    
    獵鷹 (1989)    
    江湖女記者 (1989)    
    殺手輓歌 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    賭命風塵女 (1989)    
    胭脂殺手 (1990)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    賭王三虎將 (1990)    
    火燒島 (1990)    
    賭魔 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    禁海蒼狼 (1991)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    毒狼 (1992)    
    紅粉殺手 (1993)    
    喋血城市 (1993)    
    愛殺 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    血槍淚影 (1993)    
    變色狼 (1993)    
    越軌之狼 (1994)    
    暗殺兵團 (1994)    
    黑道追緝令 (1995)    
    步步殺機 (1996)    
    省港第一殺手 (1997)    
    頑皮故事 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    挑戰 (1997)    
    金牌大探長 (1997)    
    赤色玫瑰 (1997)    
    1998之闖將 (1998)