Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關毅
Guan Yi (1)  ♀
Aliases:  關順華





 
Filmography (1969-1993)
 
  演員 (30 films)
    十三妹 (1969)    
    絕代鏢王 (1969) ... 奶娘
    家在台北 (1970)    
    黑白道 (1971)    
    縱橫天下 (1972) ... 李慕白的母親
    鬼新娘 (1972)    
    痴痴的愛 (1972)    
    擂台 (1972)    
    野虎 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    大車伕 (1974)    
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    女權步步高 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    濟公活佛 (1975)    
    我是一沙鷗 (1976)    
    愛的賊船 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    手指拗出 (1981) ... 李進南妻
    奇門奇術 (1982)    
    女子感化院 (1982)    
    黑白珠 (1983)    
    怨女 (1988) ... 老太太
    報告班長2 (1989)    
    異域 (1990) ... 杜老夫人
    在那遙遠的地方 (1993)