Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏國榮
Ha Kwok-Wing  ♂
Aliases:  夏迪





 
Filmography (1977-2009)
 
  動作設計 (5 films)
    省港狂龍 (1989)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    葡京大劫案 (1992)    
    楚留香後傳之西門無恨 (1993)    
    七俠五義之五鼠鬧東京 (1993)    
  演員 (136 films)
    決殺令 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    笑傲江湖 (1978) ... 華山派弟子
    五毒 (1978) ... 捕快
    殘缺 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978) ... 丐幫弟子
    南少林與北少林 (1978) ... 將軍府侍
    生死鬥 (1979)    
    金臂童 (1979) ... 虎威鏢局鏢師
    雜技亡命隊 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 小混混
    賣命小子 (1979)    
    街市英雄 (1979) ... 周成武館門生
    第三類打鬥 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    少林與武當 (1980) ... 武當弟子
    鐵旗門 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    叉手 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    武館 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    碧血劍 (1981) ... 溫家堡家眾
    打雀英雄傳 (1981)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    靚妹仔 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    沖宵樓 (1982) ... 襄陽王府打手
    五遁忍術 (1982)    
    魔界 (1982)    
    樑上君子 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    怕醜仔 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    霹靂雷電 (1984)    
    通天拍檔 (1984)    
    鬼線人 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    警察故事 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    致命金剛拳 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    我要金龜婿 (1986)    
    惡男 (1986)    
    魔翡翠 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    奪寶計上計 (1986)    
    天使行動 (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    東方禿鷹 (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    法律無情 (1988)    
    大話神探 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    省港風雲 (1988)    
    福祿雙星 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    黑色迷牆 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    城市判官 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    神勇雙妹嘜 (1989)    
    猛虎發火 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    福星闖江湖 (1989)    
    賭神 (1989)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    龍譚大鱷 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    省港狂龍 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    同根生 (1989)    
    風雨同路 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    至尊計狀元才 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    無名家族 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    無敵幸運星 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    賭俠 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    海狼 (1991)    
    難得有情郎 (1991)    
    黑雪 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    與龍共舞 (1991)    
    特技雙雄 (1991)    
    火爆浪子 (1991)    
    表姐,妳玩野! (1991)    
    警網雄風 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    狂龍傳奇 (1992)    
    性奴 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    葡京大劫案 (1992)    
    賭鬼 (1992)    
    奸人世家 (1992)    
    賭城大亨II之至尊無敵 (1992)    
    紅棍 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    火種 (1993)    
    七俠五義之五鼠鬧東京 (1993) ... 將平
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    地下裁決 (1994)    
    大內密探零零發 (1996)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    金瓶梅 (2008) ... [武師]
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009) ... [武師]