Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳朝亮
Ng Chiu-Leung  ♂
Aliases:  吳潮亮


 
Filmography (1983-1996)
 
  演員 (4 films)
    義本無言 (1987)    
    衛斯理傳奇 (1987)    
    我愛唐人街 (1989) ... 地鐵站內殺手
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
  道具 (43 films)
    專撬牆腳 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    義本無言 (1987)    
    天官賜福 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    霸王女福星 (1988)    
    褲甲天下 (1988)    
    黑心鬼 (1988)    
    赤膽情 (1988)    
    夢過界 (1988)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
    打工狂想曲 (1989)    
    我愛唐人街 (1989)    
    嘩鬼有限公司 (1989)    
    福祿雙星 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    霸王花之皇家賭船 (1990)    
    絕橋智多星 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    非洲和尚 (1991)    
    妖魔道 (1991)    
    人鬼神 (1991)    
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
    蠍子 (1992)    
    俠聖 (1992)    
    甩皮鬼 (1992)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    愛在黑社會的日子 (1993)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    非洲超人 (1994)    
    神探POWER之問米追兇 (1994)    
    傻大姐翻轉瘋人院 (1994)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
    運財童子 (1994)    
    等愛的女人 (1994)    
    空中小姐 (1995)    
    危險任務 (1996)