Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
康莊(2)
Hong Chong (2)  ♂
Aliases:  唐莊





 
Filmography (1973-1978)
 
  演員 (18 films)
    大小通吃 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    義膽 (1973)    
    七怒漢 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    剋星 (1973)    
    廣東好漢 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    虎娃兒 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    潮州虎女 (1974) ... 康鬍子
    虎穴屠龍 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    飛燕雙嬌 (1978)