Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葛長生
Ko Chang-Sheng  ♂
Aliases:  長生





 
Filmography (1974-1983)
 
  動作設計 (1 film)
    荒漠英雄傳 (1981)    
  助理指導 (1 film)
    怒馬飛砂 (1977)    
  演員 (61 films)
    少林五祖 (1974)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    獵人 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    閃電騎士 (1975)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    新精武門 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日軍
    死囚 (1976)    
    唐山截拳道 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    少林十八銅女 (1978)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    追獵 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    清洪幫 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    追命人 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    十三癲和尚 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    刺客列傳 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    新南拳北腿 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    洪門三柱香 (1982)    
    大輪迴 (1983)