Display [English] [Big5] [UTF]
You are currently displaying Big5
葛長生
Ko Chang-Sheng  ♂
Aliases:  長生





 
Filmography (1974-1984)
 
  動作設計 (1 film)
    荒漠英雄傳 (1981)    
  助理指導 (1 film)
    怒馬飛砂 (1977)    
  演員 (66 films)
    少林五祖 (1974)    
    閃電騎士 (1975)    
    白蛇大鬧天宮 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    獵人 (1975)    
    新精武門 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日軍
    死囚 (1976)    
    唐山截拳道 (1976)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    千刀萬里追 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    追獵 (1978)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    少林十八銅女 (1978)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    百戰保山河 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    追命人 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    清洪幫 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    少林英雄 (1980)    
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980)    
    十三癲和尚 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    武當二十八奇 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    新南拳北腿 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    寒山飛狐 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    大輪迴 (1983)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)