Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁景憲
Leung King-Hin
 
Filmography (1949-1971)
 
  製片 (57 films)
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956)    
    龍鳳雙劍俠 (1957)    
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958)    
    三娘教子 (1958)    
    天河配 (1958)    
    一年一度燕歸來 (1958)    
    香銷十二美人樓 (1958)    
    桃花仙子 (1958)    
    平步青雲(上集) (1959)    
    女俠黃鶯擒兇記 (1959)    
    萬里琵琶關外月 (1959)    
    鴛鴦福祿 (1959)    
    紅菱巧破無頭案 (1959)    
    平步青雲(大結局) (1959)    
    雙槍陸文龍 (1959)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959)    
    女俠黃鶯夜破三屍案 (1959)    
    荒島驚魂 (1960)    
    雪峰魔女 (1960)    
    五毒白骨鞭 (1960)    
    天山雙孤鬥屠龍(上集) (1960)    
    公寓謀殺案 (1960)    
    屠龍女三鬥粉金剛 (1960)    
    紅梅白雪賀新春 (1960)    
    換巢鸞鳳 (1960)    
    小俠紅蝴蝶 (1960)    
    芸娘 (1960)    
    怪俠赤屠龍 (1960)    
    救出重圍 (1961)    
    寒江關 (1961)    
    小俠紅蝴蝶(下集) (1961)    
    活骷髏浴血五仙觀 (1961)    
    母愛 (1961)    
    苗山白毛女(上集) (1961)    
    飛天小俠 (1961)    
    楊門女將告御狀 (1961)    
    天山龍鳳劍(上集) (1961)    
    刁蠻女俠(下集) (1961)    
    苗山白毛女(下集) (1961)    
    小福星 (1962)    
    橫掃江南七霸天 (1962)    
    探花夫婿狀元妻 (1962)    
    雙劍神鞭俠 (1962)    
    夜夜望娘婦 (1962)    
    真假小俠紅蝴蝶 (1962)    
    斬柴仔封王 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    乞兒小皇帝 (1962)    
    紅孩兒 (1962)    
    隱形女俠 (1962)    
    紅梅仙借屍還魂記 (1962)    
    富貴榮華第一家 (1962)    
    苦海親情 (1963)    
    骨肉恩情 (1963)    
    五諫刁妻 (1963)    
    雙雄震九洲 (1963)    
  監製 (2 films)
    不如歸 (1949)    
    春燈羽扇恨 (1959)    
  策劃 (5 films)
    天王劍 (1968)    
    血戰八大盜 (1968)    
    金刀怪客 (1968)    
    幪面女俠 (1969)    
    三十六劍手 (1971)