Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
南忠一
Nam Chung-Il  ♂
Aliases:  남충일





 
Filmography (1976-1982)
 
  動作設計 (6 films)
    密命客 (1976)    
    黑龍河 (1976)    
    四大猛龍 (1977)    
    血刀殺手 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    月光雙手 (1981)    
  演員 (12 films)
    南拳北腿 (1976)    
    武俠門 (1977)    
    四人的実力者 (1977)    
    四大猛龍 (1977)    
    四大通義門 (1978)    
    一笑一拳 (1980)    
    武林惡人傳 (1980)    
    血刀殺手 (1980)    
    飛天拳 (1980)    
    月光雙手 (1981)    
    龍虎的四寸号 (1981)    
    我叫雙腿 (1982)