[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
南忠一  ♂
Nam Chung-Il
Pinyin: nán zhōng
Nam Chung-Yat,  Nan Chung-I,  Nam Chi-I





 
影視作品 / Filmography (1972-1982)
 
  演員 / Actor (1972-1982)
    唐手跆拳道 / The Crush (1972)    
    獨腳客歸来 / Returned Single-Legged Man (1974)    
    南拳北腿 / The Secret Rivals (1976) ... / Lao Kung
    北少林 / Tiger of Northland (1976)    
    武俠門 / Righteous Fighter (1977)    
    四人的実力者 / Four Masters (1977)    
    四大猛龍 / Lone Shaolin Avenger (1977)    
    四大通義門 / Dragon from Shaolin (1978)    
    飛天拳 / Eagle vs. Silver Fox (1980)    
    武林惡人傳 / The Story of Murim Wicked Man (1980)    
    一笑一拳 / Golden Dragon, Silver Snake (1980)    
    血刀殺手 / The Undefeatable Sword and Martial Arts (1980)    
    龍虎的四寸号 / Buddhist Fist and Tiger Claws (1981)    
    月光雙手 / Dragon Lee Fights Back (1981) ... / Moon cult priest
    我叫雙腿 / My Name Is 'Twin Legs' (1982)    
  武術指導 / Martial Arts Director
    黑龍河 / Black Dragon River (1976)    
    密命客 / Secret Agent (1976)    
    四大猛龍 / Lone Shaolin Avenger (1977)    
    四大通義門 / Dragon from Shaolin (1978)    
    一笑一拳 / Golden Dragon, Silver Snake (1980)    
    血刀殺手 / The Undefeatable Sword and Martial Arts (1980)    
    月光雙手 / Dragon Lee Fights Back (1981)