Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊偉強
Yeung Wai-Keung (1)
 
Filmography (1987-2020)
 
  聲音設計 (1 film)
    河東獅吼 (2019)    
  對白剪輯 (62 films)
    深藍 (2013)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    風暴 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    第一次不是你 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    Delete愛人 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    販賣·愛 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    黑色喜劇 (2014)    
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    六福喜事 (2014)    
    豪情2 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    捉妖記 (2015)    
    Atm提款機 (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    三城記 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    王家欣 (2015)    
    有客到 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    赤道 (2015)    
    啥酒神 (2015)    
    三少爺的劍 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    江湖悲劇 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    危城 (2016)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    惡人谷 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
    黑白迷宮 (2017)    
    鬼網 (2017)    
    建軍大業 (2017)    
    追龍 (2017)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    私人會所 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    捉妖記2 (2018)    
    黃金花 (2018)    
    臥底巨星 (2018)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    沉默的證人 (2019)    
    新喜劇之王 (2019)    
    葉問4 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    武林怪獸 (2019)    
    肥龍過江 (2020)    
  錄音 (14 films)
    靈幻先生 (1987)    
    畫中仙 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    再見王老五 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    大鬧廣昌隆 (1993)    
    黑社會.com (2000)    
    逆天者 (2001)    
  對白混音 (27 films)
    一個人的武林 (2014)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    智取威虎山3D (2014)    
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    衝鋒車 (2015)    
    王家欣 (2015)    
    Atm提款機 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    寒戰II (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    危城 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    辣警霸王花 (2016)    
    江湖悲劇 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    鬼網 (2017)    
    捉妖記2 (2018)    
    臥底巨星 (2018)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)    
    最佳男友進化論 (2019)    
    武林怪獸 (2019)    
  對白錄音 (63 films)
    掃毒 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    風暴 (2013)    
    重口味 (2013)    
    微交少女 (2013)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    賭城風雲 (2014)    
    六福喜事 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    點對點 (2014)    
    豪情2 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    啥酒神 (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    王家欣 (2015)    
    有客到 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    鴨王 (2015)    
    沖天火 (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    危城 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
    iGirl 夢情人 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    寶貝當家 (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    江湖悲劇 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    俠盜聯盟 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    鬼網 (2017)    
    私人會所 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    黑白迷宮 (2017)    
    女士復仇 (2017)    
    追龍 (2017)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    捉妖記2 (2018)    
    非分熟女 (2019)    
    你咪理,我愛你! (2019)    
    武林怪獸 (2019)    
    新喜劇之王 (2019)    
    玩轉全家福 (2019)    
    葉問4 (2019)    
    臥虎潛龍 (2019)    
    最佳男友進化論 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    肥龍過江 (2020)    
  混音 (5 films)
    省港雙龍 (1989)    
    七條命 (2000)    
    2004新紮師兄 (2004)    
    魔術男 (2007)    
    河東獅吼 (2019)