Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊偉強
Yeung Wai-Keung (1)
 
Filmography (1987-2019)
 
  錄音 (15 films)
    靈幻先生 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    黑社會.com (2000)    
    逆天者 (2001)    
    女士復仇 (2017)    
    武林怪獸 (2019)    
  混音 (4 films)
    省港雙龍 (1989)    
    七條命 (2000)    
    2004新紮師兄 (2004)    
    魔術男 (2007)