Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾景祥
Kinson Tsang King-Cheung  ♂



 
Filmography (1990-2017)
 
  聲音設計 (2 films)
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    鬼網 (2017)    
  錄音 (67 films)
    俠女傳奇 (1992)    
    G4特工 (1997)    
    愈快樂愈墮落 (1998)    
    玻璃之城 (1998)    
    風雲─雄霸天下 (1998)    
    星月童話 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    迷失森林 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    我的野蠻同學 (2001)    
    金雞 (2002)    
    無間道 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    忘不了 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    散打 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    救命 (2004)    
    精武家庭 (2005)    
    神話 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    虫不知 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    如果愛 (2005)    
    阿嫂 (2005)    
    怪物 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    獨家試愛 (2006)    
    傷城 (2006)    
    地獄第19層 (2007)    
    明明 (2007)    
    綁架 (2007)    
    神槍手與智多星 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    馬己仙峽道 (2007)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    葉問 (2008)    
    絕代雙嬌 (2008)    
    畫皮 (2008)    
    一半海水,一半火焰 (2008)    
    親愛的 (2008)    
    奪標 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    愛情萬歲 (2008)    
    十月圍城 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    保持愛你 (2009)    
    越光寶盒 (2010)    
    美麗密令 (2010)    
    婚前試愛 (2010)    
    逆戰 (2012)    
    深藍 (2013)    
    五個小孩的校長 (2015)    
  演員 (1 film)
    一個人的武林 (2014)    
  剪接 (1 film)
    心想事成 (2007)    
  配樂 (1 film)
    十二夜 (2000)    
  混音 (122 films)
    洗黑錢 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    天涯海角 (1996)    
    神偷諜影 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    宋家皇朝 (1997)    
    玻璃之城 (1998)    
    渾身是膽 (1998)    
    幻影特攻 (1998)    
    星月童話 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    我愛777 (1999)    
    中華英雄 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    玻璃樽 (1999)    
    迷失森林 (1999)    
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    流星語 (1999)    
    鎗王 (2000)    
    一見鍾情 (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    薰衣草 (2000)    
    勝者為王 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    拳神 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    愛君如夢 (2001)    
    願望樹 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    特務迷城 (2001)    
    少林足球 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    一碌蔗 (2002)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    異度空間 (2002)    
    金雞 (2002)    
    無間道 (2002)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    五月八月 (2002)    
    千機變 (2003)    
    金雞2 (2003)    
    無間道II (2003)    
    龍咁威2003 (2003)    
    源來是愛 (2003)    
    無間道III (2003)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    龍的深處:失落的拼圖 (2003)    
    行運超人 (2003)    
    忘不了 (2003)    
    黑白森林 (2003)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    咒樂園 (2003)    
    新警察故事 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    救命 (2004)    
    餃子 (2004)    
    散打 (2004)    
    三更2 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    如果愛 (2005)    
    怪物 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    情癲大聖 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    雙子 (2005)    
    b420 (2005)    
    精武家庭 (2005)    
    後備甜心 (2005)    
    神話 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    虫不知 (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    傷城 (2006)    
    大丈夫2 (2006)    
    獨家試愛 (2006)    
    左麟右李之我愛醫家人 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    父子 (2006)    
    野·良犬 (2007)    
    綁架 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    門徒 (2007)    
    地獄第19層 (2007)    
    明明 (2007)    
    我的最愛 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    頭七 (2009)    
    殺人犯 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    旺角監獄 (2009)    
    新宿事件 (2009)    
    未來警察 (2010)    
    線人 (2010)    
    出水芙蓉 (2010)    
    越光寶盒 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    人約離婚後 (2011)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    智取威虎山3D (2014)    
    三城記 (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    導火新聞線 (2016)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    喵星人 (2017)    
    追龍 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)