Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
臥龍生
Wo Long-Sheng
Aliases:  臣龍生,  卧龍生,  金童 (3)
 
Filmography (1961-1993)
 
  故事 (15 films)
    仙鶴神針 (1961)    
    仙鶴神針(大結局) (1962)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    仙鶴神針新傳(下集) (1963)    
    碧血金釵(下集) (1963)    
    碧血金釵(上集) (1963)    
    雪花神劍(大結局) (1964)    
    雪花神劍(上集) (1964)    
    雪花神劍(下集) (1964)    
    蕭聲震武林(上集) (1965)    
    蕭聲震武林(下集) (1965)    
    雙鳳旗(下集) (1966)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    玉釵盟 (1980)    
    新仙鶴神針 (1993)    
  出品人 (1 film)
    俠士鏢客殺手 (1977)    
  編劇 (4 films)
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    玉釵盟 (1980)    
    女人? (1983)