Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何山(1)
Hoh San  ♂





 
Filmography (1948-1960)
 
  監製 (1 film)
    生紅娘三戲張君瑞 (1952)    
  副導演 (5 films)
    鬥氣夫妻 (1949)    
    地獄金龜 (1949)    
    金玉滿堂 (1951)    
    紙醉金迷 (1951)    
    兩個歌王 (1952)    
  導演 (1 film)
    銀燈照玉郎 (1952)    
  演員 (39 films)
    二龍爭珠 (1948)    
    地獄金龜 (1949)    
    血滴子(上集) (1949) ... 白泰官
    黃飛鴻傳(上集) (1949) ... 鬼脚七
    血染斷腸碑 (1949) ... 李友
    西施 (1949)    
    黃飛鴻傳(下集大結局) (1949) ... 鬼腳七
    凌霄孤雁 (1950) ... 伊俊榮
    關東飛俠大戰方世玉 (1951) ... 胡發
    黃飛鴻血染芙蓉谷 (1952)    
    生紅娘三戲張君瑞 (1952) ... 鄭恆
    晨妻暮嫂 (1952)    
    暴雨梨花 (1953)    
    代代平安 (1953)    
    風流天子 (1953)    
    偷雞奉母 (1953)    
    夜渡鴛鴦江 (1953)    
    秋戀 (1954)    
    黃飛鴻威震四牌樓 (1955) ... 鬼腳七
    後窗 (1955)    
    甘鳳池與呂四娘 (1955)    
    鐵砂掌三會鷹爪王 (1956)    
    黃飛鴻大鬧佛山 (1956) ... 鬼腳七
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956) ... 鬼腳七
    黃飛鴻醒狷會麒麟 (1956)    
    黃飛鴻擂台比武 (1956) ... 鬼腳七
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957) ... 鬼腳七
    射鵰英雄傳 (1958)    
    蓬門淑女 (1958)    
    黃飛鴻大破金鐘罩 (1958) ... 鬼腳七
    浪子回頭 (1958)    
    大馬戲團 (1958) ... 范正
    玉女驚魂 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    七劍下天山 (1959)    
    碧血劍(下集) (1959) ... 黃鐵
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    青山紅粉 (1960) ... 大哥雄
    痴心結(上集) (1960)    
  場記 (1 film)
    富貴浮雲 (1948)    
  策劃 (1 film)
    玉葵寶扇 (1955)