Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
于冬
Don Yu Dong  ♂
Aliases:  於冬




 
Filmography (2003-2020)
 
  總製片人 (2 films)
    蕩寇風雲 (2017)    
    紅海行動 (2018)    
  製片 (4 films)
    詛咒 (2005)    
    龍門飛甲 (2011)    
    我知女人心 (2011)    
    湄公河行動 (2016)    
  策劃 (2 films)
    求求你表揚我 (2005)    
    愛與勇氣 (2005)    
  執行監製 (3 films)
    白銀帝國 (2009)    
    非常幸運 (2013)    
    烈日灼心 (2015)    
  出品人 (92 films)
    古宅魅影 (2004)    
    美人草 (2004)    
    摯愛 (2005)    
    再說一次我愛你 (2005)    
    詛咒 (2005)    
    天行者 (2006)    
    父子 (2006)    
    我要成名 (2006)    
    繳槍不殺 (2006)    
    傷城 (2006)    
    導火線 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    門徒 (2007)    
    森冤 (2007)    
    兄弟 (2007)    
    新忠烈圖 (2007)    
    武僧 (2007)    
    破冰 (2008)    
    江山美人 (2008)    
    婚禮2008 (2008)    
    十全九美 (2008)    
    如夢 (2009)    
    竊聽風雲 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    回路 (2009)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
    建國大業 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    武動青春 (2009)    
    花木蘭 (2009)    
    白銀帝國 (2009)    
    麥田 (2009)    
    倔強的蘿蔔 (2009)    
    槍王之王 (2010)    
    荒村公寓 (2010)    
    打擂台 (2010)    
    日照重慶 (2010)    
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
    大笑江湖 (2010)    
    一路有你 (2010)    
    財神客棧 (2011)    
    桃姐 (2011)    
    我知女人心 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    河東獅吼2 (2011)    
    龍門飛甲 (2011)    
    Hello! 樹先生 (2011)    
    不再讓你孤單 (2011)    
    大魔術師 (2012)    
    大上海 (2012)    
    臨終囧事 (2013)    
    笑功震武林 (2013)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    激戰 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
    智取威虎山3D (2014)    
    大宅們 (2014)    
    烈日灼心 (2015)    
    新娘大作戰 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    我是路人甲 (2015)    
    怪談 (2015)    
    爸爸的假期 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    封神傳奇 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    湄公河行動 (2016)    
    建軍大業 (2017)    
    追龍 (2017)    
    戰狼 II (2017)    
    乘風破浪 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    破·局 (2017)    
    蕩寇風雲 (2017)    
    明月幾時有 (2017)    
    無雙 (2018)    
    紅海行動 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    影 (2018)    
    低壓槽 (2018)    
    武林怪獸 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    慾念遊戲 (2019)    
    飛馳人生 (2019)    
    葉問4 (2019)    
    緊急救援 (2020)    
    肥龍過江 (2020)    
  聯合出品人 (6 films)
    一代宗師 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    危城 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    狂獸 (2017)    
  監製 (9 films)
    空手道少女組 (2003)    
    繳槍不殺 (2006)    
    龍虎門 (2006)    
    森冤 (2007)    
    新忠烈圖 (2007)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    江山美人 (2008)    
    十全九美 (2008)    
    倔強的蘿蔔 (2009)    
  總策劃 (1 film)
    建國大業 (2009)    
  製片人 (1 film)
    建軍大業 (2017)    
  演員 (2 films)
    桃姐 (2011) ... 本人
    湄公河行動 (2016)