Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉如芬
Jo Yeh Ju-Feng  ♀

 
Filmography (1997-2018)
 
  監製 (22 films)
    海巡尖兵 (2005)    
    詭絲 (2006)    
    神選者 (2007)    
    穿牆人 (2007)    
    天堂口 (2007)    
    流浪神狗人 (2007)    
    九降風 (2008)    
    霓虹心 (2009)    
    獵豔 (2010)    
    下一個奇迹 (2011)    
    失魂 (2013)    
    臺北工廠 (2013)    
    總舖師 (2013)    
    白米炸彈客 (2014)    
    臺北工廠 II (2014)    
    夢想海洋 (2015)    
    我的少女時代 (2015)    
    一路順風 (2016)    
    銷售奇姬 (2016)    
    大佛普拉斯 (2017)    
    健忘村 (2017)    
    切小金家的旅館 (2018)    
  製片 (11 films)
    美麗在唱歌 (1997)    
    為人民服務 (1998)    
    夜奔 (2000)    
    侯鳥 (2001)    
    鹹豆漿 (2002)    
    心戀 (2004)    
    天邊一朵雲 (2005)    
    等待飛魚 (2005)    
    鬥茶 (2008)    
    獵豔 (2010)    
    下一個奇迹 (2011)    
  策劃 (4 films)
    侯鳥 (2001)    
    心戀 (2004)    
    詭絲 (2006)    
    赤壁:決戰天下 (2009)    
  執行監製 (1 film)
    赤壁 (2008)