[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
葉如芬  ♀
叶如芬
Jo Yeh Ju-Feng
Mandarin: fēn
Yip Yu-Fan

 
Filmography (1997-2018)
 
  監製 / Producer
    海巡尖兵 / The Pain of Others (2005)    
    詭絲 / Silk (2006)    
    天堂口 / Blood Brothers (2007)    
    神選者 / Brotherhood of Legio (2007)    
    穿牆人 / The Wall-Passer (2007)    
    流浪神狗人 / God Man Dog (2007)    
    九降風 / Winds of September (2008)    
    霓虹心 / Miss Kicki (2009)    
    獵豔 / Zoom Hunting (2010)    
    下一個奇迹 / The Next Miracle (2011)    
    臺北工廠 / Taipei Factory (2013)    
    失魂 / Soul (2013)    
    總舖師 / Zone Pro Site (2013)    
    臺北工廠 II / Taipei Factory II: Alla scoperta di Taipei (2014)    
    白米炸彈客 / The Rice Bomber (2014)    
    夢想海洋 / Dream Ocean (2015)    
    我的少女時代 / Our Times (2015)    
    一路順風 / Godspeed (2016)    
    銷售奇姬 / Ace of Sales (2016)    
    大佛普拉斯 / The Great Buddha+ (2017)    
    健忘村 / The Village of No Return (2017)    
    切小金家的旅館 / Secrets in the Hot Spring (2018)    
  製片 / Production Manager
    美麗在唱歌 / Murmur of Youth (1997)    
    為人民服務 / The Candidate (1998)    
    夜奔 / Feeling by Night (2000)    
    侯鳥 / Migratory Bird (2001)    
    鹹豆漿 / Brave 20 (2002)    
    心戀 / La Melodie d'Helene (2004)    
    等待飛魚 / Fishing Luck (2005)    
    天邊一朵雲 / The Wayward Cloud (2005)    
    鬥茶 / Tea Fight (2008)    
    獵豔 / Zoom Hunting (2010)    
    下一個奇迹 / The Next Miracle (2011)    
  策劃 / Planning
    侯鳥 / Migratory Bird (2001)    
    心戀 / La Melodie d'Helene (2004)    
    詭絲 / Silk (2006)    
    赤壁:決戰天下 / Red Cliff: Part 2 (2009)    
  執行監製 / Executive Producer
    赤壁 / Red Cliff (2008)