Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李翰祥
Li Han-Hsiang  ♂
Aliases:  李瀚祥,  李黑





 
Filmography (1949-1994)
 
  製片 (1 film)
    天之嬌女 (1966)    
  導演 (91 films)
    嫦娥 (1954)    
    雪裡紅 (1956)    
    水仙 (1956)    
    春光無限好 (1957)    
    馬路小天使 (1957)    
    黃花閨女 (1957)    
    窈窕淑女 (1957)    
    移花接木 (1957)    
    安琪兒 (1958)    
    給我一個吻 (1958)    
    全家福 (1958)    
    丹鳳街 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    殺人的情書 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    後門 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    手鎗 (1961)    
    楊貴妃 (1962)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    武則天 (1963)    
    王昭君 (1964)    
    一毛錢 (1964)    
    狀元及第 (1964)    
    西施 (1965)    
    菟絲花 (1965)    
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    天之嬌女 (1966)    
    辛十四娘 (1966)    
    塔裡的女人 (1967)    
    深情比酒濃 (1967)    
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    鳳陽花鼓 (1967)    
    破曉時分 (1968)    
    楊子江風雲 (1969)    
    冬暖 (1969)    
    北極風情畫 (1969)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    鬼狐外傳 (1970)    
    騙術奇譚 (1971)    
    緹縈 (1971)    
    風月奇譚 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    醜聞 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    傾國傾城 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    拈花惹草 (1976)    
    洞房艷事 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    哈囉床上夜歸人 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    銷魂玉 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    武松 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    皇帝保車 (1983)    
    火燒圓明園 (1983)    
    垂簾聽政 (1983)    
    火龍 (1986)    
    八旗子弟 (1988)    
    西太后 (1989)    
    金瓶風月 (1991)    
    竹夫人 (1991)    
    敦煌夜譚 (1991)    
    情人的情人 (1994)    
    少女潘金蓮 (1994)    
  美術 (6 films)
    雨夜歌聲 (1950)    
    玫瑰花開 (1951)    
    玫瑰花開 (1951)    
    別讓丈夫知道 (1952)    
    楊貴妃 (1962)    
    金瓶風月 (1991)    
  策劃 (15 films)
    三元相思曲 (1964)    
    菟絲花 (1965)    
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    天之嬌女 (1966)    
    辛十四娘 (1966)    
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    明月幾時圓 (1967)    
    鳳陽花鼓 (1967)    
    遠山含笑 (1967)    
    塔裡的女人 (1967)    
    深情比酒濃 (1967)    
    破曉時分 (1968)    
    女蘿草 (1968)    
    北極風情畫 (1969)    
    飛賊 (1969)    
  出品人 (18 films)
    菟絲花 (1965)    
    幾度夕陽紅 (1966)    
    天之嬌女 (1966)    
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    辛十四娘 (1966)    
    塔裡的女人 (1967)    
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    鳳陽花鼓 (1967)    
    深情比酒濃 (1967)    
    明月幾時圓 (1967)    
    遠山含笑 (1967)    
    破曉時分 (1968)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    北極風情畫 (1969)    
    陌生人 (1969)    
    騙術奇譚 (1971)    
    騙術大觀 (1972)    
    情人的情人 (1994)    
  副導演 (2 films)
    翠翠 (1953)    
    笑聲淚影 (1958)    
  監製 (7 films)
    七仙女 (1963)    
    狀元及第 (1964)    
    西施 (1965)    
    楊子江風雲 (1969)    
    騙術大觀 (1972)    
    火燒圓明園 (1983)    
    垂簾聽政 (1983)    
  執行導演 (1 film)
    黑牛與白蛇 (1969)    
  演員 (23 films)
    火葬 (1949) ... 鄉民乙
    花街 (1950)    
    玫瑰花開 (1951) ... 職員乙
    狗兇手 (1952)    
    近水樓台 (1952) ... 振廷友丁
    虎落平陽 (1952) ... 密探
    喜相逢 (1952)    
    一刻春宵 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 客人
    霧香港 (1952) ... 孫國莊
    浴室艷屍 (1952) ... 醫生
    翠翠 (1953)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    嫦娥 (1954)    
    梅姑 (1956)    
    騙術大觀 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    運財童子小祖宗 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    小祖宗 (1976)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    金瓶風月 (1991)    
  編劇 (61 films)
    翠翠 (1953)    
    金鳳 (1956)    
    梅姑 (1956)    
    水仙 (1956)    
    雪裡紅 (1956)    
    黃花閨女 (1957)    
    窈窕淑女 (1957)    
    馬路小天使 (1957)    
    丹鳳街 (1958)    
    笑聲淚影 (1958)    
    七仙女 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    武則天 (1963)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    鬼狐外傳 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    緹縈 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    大軍閥 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    騙術大觀 (1972)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    聲色犬馬 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    捉姦趣事 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    騙財騙色 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    洞房艷事 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    風花雪月 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    銷魂玉 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    皇帝與太監 (1981)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    武松 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    皇帝保車 (1983)    
    垂簾聽政 (1983)    
    火燒圓明園 (1983)    
    火龍 (1986)    
    八旗子弟 (1988)    
    西太后 (1989)    
    敦煌夜譚 (1991)    
    金瓶風月 (1991)    
    竹夫人 (1991)