Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李寶倫
Lee Bo-Lun  ♂


 
Filmography (1955-1969)
 
  演員 (31 films)
    醉打金枝 (1955)    
    龍虎渡姜公 (1957) ... 黃僕
    廣東順母橋 (1958)    
    寶蓮燈(三集) (1958)    
    多情B侁替n (1959)    
    飛頭公主雷電鬥飛龍 (1960)    
    飛頭公主滴血救親夫 (1960)    
    三合明珠寶劍 (1961)    
    白門斬呂布 (1961)    
    血掌殺姑案 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    灰青五虎平西 (1962)    
    哪宅劈天救母 (1962) ... 玉皇
    石鬼仔出世 (1962)    
    新夜光杯 (1962) ... 李大夫
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    二郎神楊戩 (1963)    
    兩個東宮爭太子 (1963)    
    天降福星 (1963) ... 陳章
    錦繡天堂 (1964)    
    七寶金剛劍 (1964)    
    天從人願 (1964) ... 方光松
    龍江三虎(下集) (1964)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    海底骷髏塔(下集) (1965)    
    真假猴王鬥八仙 (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    哪宅收七妖 (1966) ... 判官
    黃飛鴻神威伏三煞 (1969)    
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969)