Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪建榮
Hong Chian-Yong  ♂
Aliases:  劍龍(2),  小劍龍





 
Filmography (1974-1999)
 
  動作設計 (1 film)
    邊城皇帝 (1995)    
  助理指導 (2 films)
    21紅色名單 (1994)    
    俠盜正傳 (1997)    
  演員 (83 films)
    天龍地虎 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    尚方寶劍 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    金羅漢 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    唐山大兄2 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    南拳小子 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    諸葛四郎大鬥雙假面 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    車馬砲 (1978)    
    俠大兒乞 (1978)    
    絕招六式 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    錦衣衛 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    金劍 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    遊方和尚 (1980)    
    大殘拳 (1981)    
    媽!不要死在我背上! (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    再世英雄 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    神檯貓 (1981)    
    賭命一條龍 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    飛簷走壁 (1983)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    女人不是弱者 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    策馬入林 (1984)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
    朋友兄弟 (1984)    
    特工追兇 (1986)    
    好小子II (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    情與法 (1988)    
    地下風雲 (1989)    
    賭命風塵女 (1989)    
    賭王三虎將 (1990)    
    至尊殺手 (1991)    
    貓變 (1991)    
    鬼整人 (1991)    
    福星威龍 (1991)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    素女經之挑情寶鑑 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    廟街十三妹 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    新大小不良 (1994)    
    生死一線 (1994)    
    21紅色名單 (1994)    
    新報仇 (1994)    
    雙姝艷 (1995)    
    豪情雄心 (1997)    
    挑戰 (1997)    
    慾女 (1999)