Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
夏鈞華
Hsia Kuan-Hua
 
Filmography (1962-1994)
 
  攝影 (1 film)
    礦山風雲兒 (1962)    
  燈光 (19 films)
    姜子牙下山(完結篇) (1962)    
    大瘋俠 (1968)    
    黑帖 (1969)    
    妙極了 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    東西南北風 (1972)    
    白屋之恩 (1972)    
    好女十八變 (1973)    
    大通緝令 (1974)    
    純純的愛 (1974)    
    小女兒的心願 (1975)    
    秋歌 (1976)    
    奔向彩虹 (1977)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    苦戀 (1982)    
    阿福的禮物 (1984)    
    娃娃 (1991)    
    青少年哪吒 (1992)    
    飲食男女 (1994)