Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王克
Wong Hak (1)  ♂
Aliases:  黃克





 
Filmography (1954-1983)
 
  副導演 (1 film)
    玉女飛龍 (1967)    
  演員 (178 films)
    黃飛鴻初試無影腳 (1954)    
    樓下閂水喉 (1954)    
    方世玉與胡惠乾 (1955)    
    九指怪魔 (1955)    
    長相憶 (1955)    
    甘鳳池與呂四娘 (1955)    
    銀河抱月 (1955)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    黃飛鴻義救龍母廟 (1956)    
    關公月下釋貂蟬 (1956)    
    黃飛鴻花艇風雲 (1956)    
    烈女報夫仇 (1956)    
    原野 (1956)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 周父
    莪愛薄情郎 (1956) ... 梅父
    黃飛鴻七獅會金龍 (1956)    
    呆佬遇鬼 (1957)    
    唐伯虎點秋香 (1957)    
    打劫陰司路 (1957)    
    八仙鬧江南 (1957)    
    黃飛鴻虎穴救梁寬 (1958) ... 縣官
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958) ... 蕭太史
    借新娘(探親家) (1958) ... 鄉紳
    大冬瓜 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958)    
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958) ... 桂老三
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959) ... 縣官
    二世祖盲公問米 (1959) ... 表少
    火葬爛頭何 (1959)    
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960) ... 店主
    連理枝 (1960) ... 教員甲
    荒山盜屍案 (1960)    
    電梯情殺案 (1960)    
    鐵臂拳王 (1960)    
    難兄難弟 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    苦心蓮(上集) (1960)    
    黃飛鴻擂台爭霸戰 (1960) ... 鄉紳乙
    江湖三女俠(上集) (1960)    
    三女性 (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    蜜月驚魂 (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    慈母心 (1960)    
    血淚人生 (1960)    
    秘密三女探 (1960) ... 老冬
    黃飛源大破五虎陣 (1961) ... 店主
    仙鶴神針 (1961)    
    南北和 (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    青龍鎮殲霸戰 (1961)    
    火窟幽蘭 (1961) ... 四眼張
    關東三女俠 (1961) ... 師爺
    紐約唐人街碎屍案 (1961)    
    血手套 (1961)    
    夜半幽靈 (1961) ... 掌櫃
    白骨陰陽劍(上集) (1962)    
    秋風秋雨 (1962)    
    秋香怨(下集) (1962)    
    劍影恩仇錄 (1962) ... 紫陽真人-蘇海雲
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    情比金堅 (1962) ... 張伯偉
    劍姑七友傳 (1962) ... 師爺九
    患難真情 (1962)    
    小偵探 (1962)    
    苦雨春風 (1962) ... 張伯偉
    劍姑七友奇遇記 (1962) ... 師爺九
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    似水流年 (1962)    
    豪門怨 (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    妙人奇遇 (1963)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    南龍北鳳 (1963) ... 昌伯
    兒女恩仇 (1963) ... 舞台監督
    苦海一賢婦(上集) (1963)    
    灕江河畔血海仇(下集) (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    一對好冤家 (1963)    
    魔宮神掌(上集) (1964)    
    江湖七虎 (1964)    
    艷鬼緣 (1964) ... 販毒頭子
    蘭閨怨婦 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    搶閘新娘 (1964)    
    情至義盡 (1964) ... 松伯
    神龍五虎將 (1964) ... 呂伯
    七煞掌 (1964)    
    富貴滿華堂 (1964)    
    流浪小天使 (1964)    
    女俠脫脫兒(上集) (1964)    
    999毒天鵝 (1964) ... 探員
    雪花神劍(下集) (1964)    
    六指琴魔(下集) (1965)    
    武林第一劍 (1965)    
    刀劍雙蘭 (1965) ... 王大夫
    真假情人 (1965)    
    盲俠穿心劍(上集) (1965) ... 朱老爺
    七個脂胭虎 (1965)    
    女間諜第一號 (1965) ... 老闆
    玉面閰羅(上集) (1965) ... 崆峒掌門
    火鳳狂龍 (1965) ... 相國
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    盲俠穿心劍(下集) (1965) ... 朱老爺
    傻大姐當兵 (1965)    
    血字第一號 (1965) ... 機關長
    神劍魔簫(上集) (1965) ... 護法
    老夫子三救傻仔明 (1966) ... 黃醫生
    青青河邊草 (1966)    
    阿珍要嫁人 (1966) ... 俊青的父親
    彈劍紅湖(上集) (1966)    
    情賊黑牡丹 (1966)    
    金嬌銀更嬌 (1966)    
    播音王子 (1966)    
    白頭情侶 (1966) ... 總管
    碧落紅塵(下集) (1966)    
    彈劍紅湖(下集) (1966)    
    姑娘十八一朵花 (1966)    
    鑽石大劫案 (1967) ... 專家
    嬌妻 (1967) ... 醫生
    貓眼女郎 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    玉女飛龍 (1967)    
    英雄本色 (1967)    
    情竇初開 (1967)    
    女鐵膽 (1967)    
    天劍絕刀 (1967)    
    七公主(上集) (1967)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968) ... 鶯父
    神弓 (1968)    
    冬戀 (1968) ... 咪父
    滿園春色 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    如來神掌劈魔平九派 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    神鞭俠 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    怪劍 (1968)    
    如來神掌再顯神威 (1968)    
    三招了 (1969)    
    一劍香 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    狂龍 (1969)    
    飛男飛女 (1969)    
    燕娘 (1969)    
    桃李春風 (1969)    
    銀刀血劍 (1969)    
    君子劍 (1969)    
    不敢回家的少女 (1970)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    蕩女痴男 (1970)    
    我永遠記著你 (1970)    
    獨掌震龍門 (1970) ... 方國成
    飛俠神刀 (1971) ... 地保
    獅王之王 (1971)    
    應召女郎 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    哪吒 (1974)    
    香港屋簷下 (1974)    
    一年幽夢 (1974)    
    肉蒲團 (1975)    
    中國神打 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    廣東十虎 (1978)    
    瘋劫 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    阿福與土佬 (1980) ... 王伯
    大毛見小毛 (1981) ... 茶樓老闆
    越南仔 (1982)    
    獵頭 (1982)    
    車魂 (1983)    
  編劇 (24 films)
    崑崙奴夜盜紅綃 (1956)    
    鐵咀雞水鬼陞城隍 (1957)    
    連理枝 (1960)    
    血手套 (1961)    
    青龍鎮殲霸戰 (1961)    
    情比金堅 (1962)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    苦雨春風 (1962)    
    南龍北鳳 (1963)    
    兒女恩仇 (1963)    
    七煞掌 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    柳葉刀 (1964)    
    江湖七虎 (1964)    
    七個脂胭虎 (1965)    
    火龍神珠 (1966)    
    玉女飛龍 (1967)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    鐵血火龍令 (1968)    
    五嶽風雲 (1969)    
    伏魔乾坤劍 (1969)    
    香港屋簷下 (1974)    
    緣帽唔怕戴 (1975)    
    未了緣 (1976)