Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李嘉(1)
Li Chia  ♂

 
Filmography (1955-1992)
 
  副導演 (2 films)
    梅崗春回 (1955)    
    關山行 (1956)    
  導演 (25 films)
    補破網 (1956)    
    真假美人心 (1958)    
    高原遊俠 (1962)    
    黑夜到黎明 (1963)    
    蚵女 (1964)    
    雷堡風雲 (1965)    
    我女若蘭 (1966)    
    英雄烈女 (1966)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    生命之歌 (1968)    
    青龍鎮 (1968)    
    你的名字就是愛 (1969)    
    高山青 (1970)    
    小人物出頭記 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    妙極了 (1971)    
    大摩天嶺 (1974)    
    大三元 (1974)    
    女兵日記 (1975)    
    飄香劍雨 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    名劍風流 (1981)    
    戰爭前夕 (1986)    
    咱們都是台灣人 (1989)    
    燒郎紅 (1992)    
  演員 (1 film)
    曼谷之夜 (1967) ... 美蘭叔父
  策劃 (3 films)
    翠屏山 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    要命的小方 (1979)    
  出品人 (1 film)
    要命的小方 (1979)