[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李嘉  ♂
Li Chia
Pinyin: jiā
Lee Chia,  Li Jia,  Lee Ga

 
影視作品 / Filmography (1955-1992)
 
  副導演 / Assistant Director
    梅崗春回 / By the Hillside (1955)    
    關山行 / Over the Rolling Hills (1956)    
  導演 / Director
    補破網 / Repairing Broken Net (1956)    
    麻瘋女 / Leprosy Woman (1957)    
    真假美人心 / True Good Will (1958)    
    武當小劍客下集大結局 / Wu Tang Hsiao Chien Ke (Finale) (1962)    
    劉秀復國 / Liu Xiu Fu Guo (1962)    
    高原遊俠 / Highland Ranger (1962)    
    黑夜到黎明 / From Dusk Till Dawn (1963)    
    蚵女 / Oyster Girl (1964)    
    雷堡風雲 / An Unseen Trigger-Man (1964)    
    我女若蘭 / Orchids and My Love (1966)    
    英雄烈女 / Fire Bulls (1966)    
    貂蟬與呂布 / Tiao Chan (1967)    
    青龍鎮 / Greatest Fight (1968)    
    生命之歌 / Morning Song (1968)    
    你的名字就是愛 / Love Is Your Name (1969)    
    高山青 / Evergreen Mountains (1970)    
    妙極了 / The Fake Tycoon (1971)    
    小人物出頭記 / The Success of an Unknown Man (1971)    
    大地龍蛇 / The Champion of Champions (1971)    
    大摩天嶺 / Sergeant Hsiung (1974)    
    大三元 / The Three Tales (1974)    
    女兵日記 / The Chinese Amazons (1975)    
    白玉京 / Pai Yu-Ching (1977)    
    飄香劍雨 / The Lost Swordship (1977)    
    名劍風流 / A Sword Named Revenge (1981)    
    戰爭前夕 / Impending War (1986)    
    咱們都是台灣人 / We Are in the Same Boat (1989)    
    燒郎紅 / China (1992)    
  演員 / Actor (1955-1992)
    曼谷之夜 / Night in Bangkok (1967) ... 美蘭叔父 / Mei-Lan's Uncle
  策劃 / Planning
    劍中之王 / The Ace of Swordsman (1969)    
    翠屏山 / The Avenger (1969)    
    要命的小方 / Love and Sword (1979)    
  出品人 / Presenter
    要命的小方 / Love and Sword (1979)