Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝忠道
Kenny Tse Chung-To
 
Filmography (2006-2020)
 
  攝影指導 (29 films)
    單身部落 (2007)    
    証人 (2008)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    線人 (2010)    
    火龍 (2010)    
    分手說愛你 (2010)    
    潮性辦公室 (2011)    
    寒戰 (2012)    
    車手 (2012)    
    逆戰 (2012)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    激戰 (2013)    
    好奇不滅 (2013)    
    Together在一起 (2013)    
    不二神探 (2013)    
    魔警 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    殺破狼II (2015)    
    葉問3 (2015)    
    幸運是我 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    狂獸 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    黃金兄弟 (2018)    
    你咪理,我愛你! (2019)    
    犯罪現場 (2019)    
    一級指控 (2020)    
  攝影 (3 films)
    至尊無賴 (2006)    
    金國民 (2008)    
    巴黎假期 (2015)    
  第三組攝影 (1 film)
    一個人的武林 (2014)    
  第二組攝影 (2 films)
    神鎗手 (2009)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)