[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
謝忠道
谢忠道
Kenny Tse Chung-To
Pinyin: xiè zhōng dào
Che Chung-Diy,  Kenny Tse,  Tse Chung-Dao
 
影視作品 / Filmography (2006-2021)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    單身部落 / Single Blog (2007)    
    証人 / Beast Stalker (2008)    
    分手說愛你 / Break Up Club (2010)    
    火龍 / Fire of Conscience (2010)    
    線人 / Stool Pigeon (2010)    
    抱抱俏佳人 / Perfect Wedding (2010)    
    潮性辦公室 / MicroSex Office (2011)    
    寒戰 / Cold War (2012)    
    逆戰 / The Viral Factor (2012)    
    車手 / Motorway (2012)    
    激戰 / Unbeatable (2013)    
    3D急凍奇俠 / Iceman 3D (2013)    
    好奇不滅 / Stay Curious (2013)    
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
    Together在一起 / Together (2013)    
    分手100次 / Break Up 100 (2014)    
    Delete愛人 / Delete My Love (2014)    
    魔警 / That Demon Within (2014)    
    殺破狼II / SPL 2: A Time of Consequences (2015)    
    葉問3 / Ip Man 3 (2015)    
    使徒行者 / Line Walker (2016)    
    S風暴 / S Storm (2016)    
    幸運是我 / Happiness (2016)    
    殺破狼.貪狼 / Paradox (2017)    
    狂獸 / The Brink (2017)    
    黃金兄弟 / Golden Job (2018)    
    犯罪現場 / A Witness Out of the Blue (2019)    
    你咪理,我愛你! / I Love You, You're Perfect, Now Change! (2019)    
    一級指控 / The Attorney (2021)    
  攝影 / Cinematographer
    至尊無賴 / Undercover Hidden Dragon (2006)    
    金國民 / Citizen King (2008)    
    巴黎假期 / Paris Holiday (2015)    
  第三組攝影 / 3rd Unit Cinematographer
    一個人的武林 / Kung Fu Jungle (2014)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    神鎗手 / The Sniper (2009)    
    2012我愛HK喜上加囍 / I Love Hong Kong 2012 (2012)    
  斯坦尼康操作 / Steadycam Operator
    魔警 / That Demon Within (2014)