Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄺瓊
Kwong King
Aliases:  鄺鯨,  鄺琼
 
Filmography (1949-1954)
 
  道具 (24 films)
    紫霞杯 (1949)    
    古園妖姬 (1949)    
    逼上梁山 (1950)    
    金鎖記 (1950)    
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
    花和尚大鬧五台山 (1950)    
    年晚錢 (1950)    
    血染杜鵑紅 (1951)    
    三打祝家莊(上集) (1951)    
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    火燒連環船 (1951)    
    烏龍姻緣 (1951)    
    此恨綿綿 (1952)    
    玉碎花殘 (1953)    
    玉女情仇 (1953)    
    新婚記 (1953)    
    雙雄鬥智 (1953)    
    秦淮月下再生緣 (1953)    
    仙國奇緣 (1954)    
    父與子 (1954)    
    歸來 (1954)    
    霧夜情殺案 (1954)    
    檳城艷 (1954)    
    長相思 (1954)