Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張浩(2)
Zhang Hao (2)
 
Filmography (1960-2016)
 
  監製 (8 films)
    武僧 (2007)    
    金錢帝國 (2009)    
    武動青春 (2009)    
    我知女人心 (2011)    
    Hello! 樹先生 (2011)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    暴瘋語 (2015)    
    刑警兄弟 (2016)    
  製片 (3 films)
    恩情(上集) (1960)    
    日照重慶 (2010)    
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
  策劃 (10 films)
    男兒本色 (2007)    
    兄弟 (2007)    
    倔強的蘿蔔 (2009)    
    打擂台 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    桃姐 (2011)    
    掃毒 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    大唐玄奘 (2016)    
  執行監製 (6 films)
    大魔術師 (2012)    
    大上海 (2012)    
    聖誕玫瑰 (2013)    
    智取威虎山3D (2014)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
    暴瘋語 (2015)    
  出品人 (1 film)
    荒村客棧 (2008)