Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張浩(2)
Zhang Hao (2)
 
Filmography (1960-2016)
 
  製片 (2 films)
    恩情(上集) (1960)    
    日照重慶 (2010)    
  聯合監製 (2 films)
    暴瘋語 (2015)    
    刑警兄弟 (2016)    
  聯合製片人 (1 film)
    跟我的前妻談戀愛 (2010)    
  行政監製 (3 films)
    大上海 (2012)    
    大魔術師 (2012)    
    智取威虎山3D (2014)    
  策劃 (9 films)
    男兒本色 (2007)    
    倔強的蘿蔔 (2009)    
    打擂台 (2010)    
    桃姐 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    逃出生天 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    大唐玄奘 (2016)    
  執行監製 (2 films)
    聖誕玫瑰 (2013)    
    白髮魔女傳之明月天國3D (2014)    
  出品人 (1 film)
    荒村客棧 (2008)    
  監製 (6 films)
    武僧 (2007)    
    金錢帝國 (2009)    
    武動青春 (2009)    
    我知女人心 (2011)    
    Hello! 樹先生 (2011)    
    竊聽風雲3 (2014)    
  總策劃 (1 film)
    兄弟 (2007)