Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
任月
Ren Yue (1)
 
Filmography (2007-2017)
 
  監製 (4 films)
    線人 (2010)    
    追凶 (2012)    
    Z風暴 (2014)    
    惡人谷 (2016)    
  聯合監製 (25 films)
    抱抱俏佳人 (2010)    
    我愛香港 (2011)    
    B+偵探 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    十二星座離奇事件 (2012)    
    浮城 (2012)    
    車手 (2012)    
    1942 (2012)    
    風暴 (2013)    
    百星酒店 (2013)    
    Delete愛人 (2014)    
    十月初五的月光 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    聶隱娘 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    赤道 (2015)    
    刑警兄弟 (2016)    
    兇手還未睡 (2016)    
    驚心破 (2016)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    追龍 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    毒。誡 (2017)    
    狂獸 (2017)    
  製片人 (3 films)
    魔警 (2014)    
    衝鋒車 (2015)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
  行政監製 (11 films)
    桃姐 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    大追捕 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    一代宗師 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    盲探 (2013)    
    香港仔 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    五個小孩的校長 (2015)    
  策劃 (3 films)
    老港正傳 (2007)    
    桃花運 (2008)    
    近在咫尺 (2010)