Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
小雯
Xiao Wen (1)  ♀
Aliases:  蔡小雯,  蔡慧芳

 
Filmography (1950-1960)
 
  演員 (32 films)
    唐伯虎點秋香 (1950)    
    鳳還巢 (1951)    
    荔鏡緣(二集) (1954)    
    烏白蛇(下集) (1954)    
    觀世音 (1954)    
    荔鏡緣(上集) (1954)    
    烏白蛇(上集) (1954)    
    荔鏡緣(三集大結局) (1954)    
    劫後鴛鴦 (1955)    
    兒女情深 (1955) ... 青蘭
    包公審月英 (1955)    
    蓮花庵 (1955)    
    雪梅教子 (1955)    
    連理生韓琦 (1956)    
    安安尋母 (1956)    
    鳳還巢 (1956)    
    新西廂記 (1956)    
    詹典嫂告御狀 (1956)    
    七世夫妻 (1957)    
    隱身女俠 (1957)    
    孝女報父仇 (1957) ... 分飾田氏, 蔡瑞虹
    三娘教子 (1957)    
    女阿飛 (1958)    
    繡鞋記 (1958)    
    大舜耕田 (1958) ... 分飾曾氏, 華首-成年
    孤兒救祖 (1958)    
    廈門阿姊 (1959)    
    黑市丈夫 (1959)    
    未嫁添丁 (1959)    
    財色迷人 (1959)    
    鈔票滿天飛 (1959)    
    有錢就變心 (1960)