Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪萍(1)
Wang Ping (1)  ♀
Aliases:  孫望平





 
Filmography (1964-1997)
 
  演員 (47 films)
    玉堂春 (1964)    
    楊子江風雲 (1969)    
    遺產伍億圓 (1970) ... 瞎眼少女彭靜嫻
    小煞星 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    報仇 (1970) ... 花正芳
    金印仇 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    火併 (1971)    
    乾坤大醉俠 (1971)    
    群英會 (1972)    
    黑靈官 (1972) ... 燕兒
    十四女英豪 (1972) ... 楊秋菊
    大殺手 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    黃金賭客 (1973)    
    野虎 (1973)    
    女蛟龍 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    一家人 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    雲飛何處 (1973) ... 楊素心
    龍虎鳳 (1974)    
    大三元 (1974)    
    花花公子 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    吃人井 (1974) ... 三妞
    緣帽唔怕戴 (1975)    
    牡丹淚 (1975)    
    一簾幽夢 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    夢醒情未了 (1975) ... 莊亞南
    避孕大全 (1975)    
    唐山弟子 (1976)    
    騙財騙色 (1976) ... 曹麗珠
    刀劍霸王拳 (1977)    
    飄香劍雨 (1977) ... 蕭蘋
    南北雙俠 (1977)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    武松 (1982)    
    黑金 (1997)