Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪萍(1)
Wang Ping (1)  ♀
Aliases:  孫望平





 
Filmography (1964-1982)
 
  演員 (46 films)
    玉堂春 (1964)    
    黑靈官 (1969) ... 燕兒
    楊子江風雲 (1969)    
    報仇 (1970) ... 花正芳
    遺產伍億圓 (1970) ... 瞎眼少女彭靜嫻
    小煞星 (1970)    
    龍虎鬥 (1970)    
    火併 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    乾坤大醉俠 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    大殺手 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 楊秋菊
    天下第一拳 (1972)    
    群英會 (1972)    
    野虎 (1973)    
    雲飛何處 (1973) ... 楊素心
    女蛟龍 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    一家人 (1973)    
    朱門怨 (1974)    
    吃人井 (1974) ... 三妞
    龍虎鳳 (1974)    
    大三元 (1974)    
    龍潭虎穴 (1974)    
    花花公子 (1974)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    緣帽唔怕戴 (1975)    
    夢醒情未了 (1975) ... 莊亞南
    牡丹淚 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    一簾幽夢 (1975)    
    騙財騙色 (1976) ... 曹麗珠
    唐山弟子 (1976)    
    南北雙俠 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    飄香劍雨 (1977) ... 蕭蘋
    古劍英魂 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    武松 (1982)