Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
石雋
Shih Chun (2)  ♂





 
Filmography (1967-2015)
 
  副導演 (1 film)
    龍城十日 (1969)    
  演員 (26 films)
    龍門客棧 (1967) ... 蕭少鎡
    龍城十日 (1969) ... 卜愣/張繼祖
    烈火 (1970) ... 癱子
    俠女 (1971) ... 顧省齋
    奪命金劍 (1971)    
    燕子李三 (1972)    
    黑道行 (1973)    
    古鏡幽魂 (1974)    
    刺客 (1976)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    空山靈雨 (1979)    
    山中傳奇 (1979) ... 何雲青
    鬼圖 (1980)    
    源 (1980)    
    玄機 (1980)    
    大輪迴 (1983)    
    洪隊長 (1984)    
    箭瑛大橋 (1985)    
    小祖宗 (1986)    
    我是中國人 (1986)    
    第一次約會 (1989)    
    陰陽路 (1990)    
    紅柿子 (1995)    
    不散 (2003)    
    不見 (2003)    
    聶隱娘 (2015) ... 採藥老者