Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高飛(1)
Phillip Ko Fei  ♂
Aliases:  高山,  高菲臘,  高琨





 
Filmography (1970-2013)
 
  動作設計 (47 films)
    男歡女愛 (1976)    
    龍王三太子 (1977)    
    追龍 (1977)    
    古劍英魂 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    失業生 (1981)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    黑勇士 (1986)    
    野鷹捕殺令 (1986)    
    忍者毒玫瑰 (1986)    
    末日煞星 (1986)    
    Fire Operation (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    江湖正傳 (1987)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    亡命天涯 (1988)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    格殺令 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    龍虎之戰 (1995)    
    喋血柔情 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    極度重犯 (1998)    
    紅牆盜影 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    根太軟 (1999)    
    護花情迷 (1999)    
    雄霸四海 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    慾海星沉 (2002)    
    火線生死戀 (2002)    
    麻雀俠 (2004)    
    三笑 (2010)    
    血戰殘陽 (2013)    
  監製 (24 films)
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    轟天龍 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    至尊特警 (1992)    
    執法威龍 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    皇帝也風流 (1997)    
    電子格門戰士 (1997)    
    宋朝風月 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    雄霸四海 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    槍下的女人 (2001)    
    武神黑俠 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    慾海星沉 (2002)    
    火線生死戀 (2002)    
  導演 (48 films)
    沙煲兄弟 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    烽火英豪 (1987)    
    殲敵者之天堂地獄 (1987)    
    霹靂天使 (1987)    
    威猛戰士 (1987)    
    天國勇士 (1987)    
    殲敵者之魔域胭脂 (1987)    
    奪命天使 (1987)    
    殺戮中原 (1987)    
    無法無天 (1988)    
    龍兄虎弟 (1988)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    目中無人 (1989)    
    先發制人 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    執法威龍 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    越軌之狼 (1994)    
    轟天密令 (1994)    
    喋血柔情 (1995)    
    龍虎之戰 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    宋朝風月 (1999)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    99雪在燒 (1999)    
    逃亡 (1999)    
    一代英雄 (1999)    
    殺手自由人 (1999)    
    紅牆盜影 (1999)    
    電腦危情 (1999)    
    勒索 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    風流韻事 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    忠奸道 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
  助理指導 (1 film)
    龍血 (1982)    
  演員 (245 films)
    十三太保 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 賭客
    大殺手 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    惡客 (1972)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    小壁虎 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    四大天王 (1974)    
    潮州虎女 (1974) ... 魏川
    少林和尚 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    銀海浪子 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    南拳小子 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日本浪人
    甘聯珠 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    爆破 (1976)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    搏命 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    血玉 (1977)    
    判決 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    你愛誰 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    十大弟子 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    神腿 (1979) ... 方剛, 方魁
    出閘虎 (1979)    
    梅花螳螂 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    神捕 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    踢館 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    蛇形醉步 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    貓靈 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    舞廳 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    獵魔者 (1982)    
    神鵰英雄 (1982)    
    城寨出來者 (1982) ... 大弟
    沙煲兄弟 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    龍血 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    三聲無奈誰的錯 (1982)    
    賊性 (1982)    
    少林真英雄 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    雷霆出擊 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    魔 (1983)    
    三闖少林 (1983) ... 性/葉翔(關東六魔之一)
    風流冤鬼 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 賴藥兒
    錦衣衛 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    洪拳大師 (1984) ... 金絲貓
    失身的少女 (1984)    
    無名火 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    龍發威 (1985) ... 童虎
    冷血屠夫 (1985)    
    霹靂女王蜂 (忍者版本) (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    偷情 (1985)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    錯體人 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    致命金剛拳 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986) ... 霍強
    豬仔出更 (1986)    
    連環炮 (1986)    
    魔翡翠 (1986) ... 沈昆
    流氓英雄 (1986)    
    Tough Ninja: The Shadow Warrior (1986)    
    江湖正傳 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    忍者兵團 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    天國勇士 (1987)    
    東方禿鷹 (1987) ... 越南軍官
    好女十八嫁 (1988) ... 搶匪
    亡命鴛鴦 (1988)    
    法律無情 (1988)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    老虎出更 (1988) ... 毒蛇炳
    過埠新娘 (1988)    
    處女降 (1988)    
    殺出黃國 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    飛龍猛將 (1988) ... 華心武手下
    龍之家族 (1988)    
    同根生 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    戰龍計劃 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    英倫越戰 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    執法威龍 (1992) ... 范曾
    至尊特警 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    鬼域的故事 (1992)    
    格殺令 (1993)    
    暗戀你 (1993)    
    龍跨四海之致命情人 (1993) ... 彼得
    轟天密令 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    龍虎之戰 (1995)    
    喋血柔情 (1995)    
    大冒險家 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    電子格門戰士 (1997)    
    皇帝也風流 (1997)    
    極度重犯 (1998)    
    風流3壯士 (1998)    
    逃亡 (1999)    
    殺手情未冷 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    一代英雄 (1999)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    殺手自由人 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    電腦危情 (1999)    
    紅牆盜影 (1999)    
    99雪在燒 (1999)    
    英雄神話 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    新警察故事之人間有情 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    火武耀揚 (2000)    
    猛龍特警之天羅地網 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    特工神諜 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    武神黑俠 (2001) ... 硃木
    律師與殺手 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001) ... 鐵狼
    忠奸道 (2001)    
    天使特務之黑日追擊 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    危情陷阱 (2002)    
    慾海星沉 (2002)    
    火線生死戀 (2002) ... 東升飛
    走投無路 (2002)    
    新收數王 (2002)    
    小偷捉賊記 (2003)    
    武林 (2003)    
    獸性江湖 (2003)    
    鎗神 (2003)    
    踏遍天涯路 (2006)    
  執行監製 (3 films)
    逃亡 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    勒索 (2000)    
  編劇 (10 films)
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    喋血柔情 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
    雷霆特警 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)