Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高飛(1)
Phillip Ko Fei  ♂
Aliases:  高山,  高菲臘,  高琨





 
Filmography (1970-2013)
 
  製片 (1 film)
    你愛誰 (1977)    
  導演 (48 films)
    沙煲兄弟 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    威猛戰士 (1987)    
    天國勇士 (1987)    
    殲敵者之魔域胭脂 (1987)    
    奪命天使 (1987)    
    殺戮中原 (1987)    
    烽火英豪 (1987)    
    殲敵者之天堂地獄 (1987)    
    霹靂天使 (1987)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    無法無天 (1988)    
    龍兄虎弟 (1988)    
    目中無人 (1989)    
    先發制人 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    執法威龍 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    龍虎之戰 (1995)    
    喋血柔情 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    99雪在燒 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    逃亡 (1999)    
    殺手自由人 (1999)    
    一代英雄 (1999)    
    紅牆盜影 (1999)    
    電腦危情 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    英雄神話 (2000)    
    勒索 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    忠奸道 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
  執行監製 (3 films)
    逃亡 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    勒索 (2000)    
  動作設計 (46 films)
    男歡女愛 (1976)    
    追龍 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    猛男痴女 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    失業生 (1981)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    忍者毒玫瑰 (1986)    
    末日煞星 (1986)    
    黑勇士 (1986)    
    野鷹捕殺令 (1986)    
    江湖正傳 (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    Fire Operation (1987)    
    亡命天涯 (1988)    
    黑道福星 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    格殺令 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    喋血柔情 (1995)    
    龍虎之戰 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    極度重犯 (1998)    
    紅牆盜影 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    根太軟 (1999)    
    護花情迷 (1999)    
    黑獄聖女 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    槍下的女人 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    慾海星沉 (2002)    
    火線生死戀 (2002)    
    麻雀俠 (2004)    
    三笑 (2010)    
    血戰殘陽 (2013)    
  監製 (24 films)
    東方老虎 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    轟天龍 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    執法威龍 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    電子格門戰士 (1997)    
    皇帝也風流 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    雄霸四海 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    風流韻事 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    武神黑俠 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    慾海星沉 (2002)    
    火線生死戀 (2002)    
  演員 (243 films)
    小煞星 (1970)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    無名英雄 (1971) ... 賭客
    馬永貞 (1972)    
    惡客 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    廣東打仔 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    小壁虎 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    夢游女殺手 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    潮州虎女 (1974) ... 魏川
    少林和尚 (1974)    
    地藏王 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    南拳小子 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日本浪人
    爆破 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    搏命 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    關東五大俠 (1977)    
    血玉 (1977)    
    判決 (1977)    
    你愛誰 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    劍氣神龍 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    梅花螳螂 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    神捕 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    踢館 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    神腿 (1979) ... 方剛, 方魁
    出閘虎 (1979)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    貓靈 (1980)    
    勇者無懼 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    舞廳 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    獸性地獄女 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    三聲無奈誰的錯 (1982)    
    賊性 (1982)    
    少林真英雄 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    神鵰英雄 (1982)    
    城寨出來者 (1982) ... 大弟
    沙煲兄弟 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    龍血 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    魔 (1983)    
    三闖少林 (1983) ... 性/葉翔(關東六魔之一)
    雷霆出擊 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    走火炮 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    洪拳大師 (1984) ... 金絲貓
    失身的少女 (1984)    
    無名火 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 賴藥兒
    錦衣衛 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    忍者情郎煞 (1985)    
    錯體人 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    致命金剛拳 (1985)    
    龍發威 (1985) ... 童虎
    冷血屠夫 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    霹靂女王蜂 (忍者版本) (1985)    
    偷情 (1985)    
    魔翡翠 (1986) ... 沈昆
    流氓英雄 (1986)    
    Tough Ninja: The Shadow Warrior (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986) ... 霍強
    豬仔出更 (1986)    
    連環炮 (1986)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    天國勇士 (1987)    
    東方禿鷹 (1987) ... 越南軍官
    江湖正傳 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    忍者兵團 (1987)    
    老虎出更 (1988) ... 毒蛇炳
    火紅大陰謀 (1988)    
    過埠新娘 (1988)    
    處女降 (1988)    
    殺出黃國 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    飛龍猛將 (1988) ... 華心武手下
    龍之家族 (1988)    
    好女十八嫁 (1988) ... 搶匪
    亡命鴛鴦 (1988)    
    法律無情 (1988)    
    義膽群英 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    戰龍計劃 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    同根生 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    天地玄門 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    執法威龍 (1992) ... 范曾
    至尊特警 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    鬼域的故事 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    暗戀你 (1993)    
    龍跨四海之致命情人 (1993) ... 彼得
    格殺令 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    喋血柔情 (1995)    
    大冒險家 (1995)    
    龍虎之戰 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    電子格門戰士 (1997)    
    皇帝也風流 (1997)    
    風流3壯士 (1998)    
    極度重犯 (1998)    
    宋朝風月 (1999)    
    殺手自由人 (1999)    
    電腦危情 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    紅牆盜影 (1999)    
    99雪在燒 (1999)    
    逃亡 (1999)    
    殺手情未冷 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    一代英雄 (1999)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    黑獄聖女 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    火武耀揚 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    猛龍特警之天羅地網 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    新警察故事之人間有情 (2000)    
    槍下的女人 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    武神黑俠 (2001) ... 硃木
    風流韻事 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001) ... 鐵狼
    律師與殺手 (2001)    
    忠奸道 (2001)    
    天使特務之黑日追擊 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    特工神諜 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    走投無路 (2002)    
    新收數王 (2002)    
    危情陷阱 (2002)    
    火線生死戀 (2002) ... 東升飛
    慾海星沉 (2002)    
    武林 (2003)    
    獸性江湖 (2003)    
    鎗神 (2003)    
    小偷捉賊記 (2003)    
    踏遍天涯路 (2006)    
  助理指導 (1 film)
    龍血 (1982)    
  編劇 (10 films)
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    喋血柔情 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
    雷霆特警 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)