Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高飛(1)
Phillip Ko Fei  ♂
Aliases:  高山,  高菲臘,  高琨,  林伯恆,  林佰恆





 
Filmography (1970-2016)
 
  導演 (54 films)
    沙煲兄弟 (1982)    
    碼頭 (1983)    
    殲敵者之魔域胭脂 (1987)    
    奪命天使 (1987)    
    殺戮中原 (1987)    
    烽火英豪 (1987)    
    殲敵者之天堂地獄 (1987)    
    霹靂天使 (1987)    
    威猛戰士 (1987)    
    天國勇士 (1987)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    無法無天 (1988)    
    龍兄虎弟 (1988)    
    目中無人 (1989)    
    先發制人 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    執法威龍 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    越軌之狼 (1994)    
    轟天密令 (1994)    
    龍虎之戰 (1995)    
    喋血柔情 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    宋朝風月 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    紅牆盜影 (1999)    
    殺手自由人 (1999)    
    99雪在燒 (1999)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    電腦危情 (1999)    
    一代英雄 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    逃亡 (1999)    
    火武耀揚 (2000)    
    勒索 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    槍下的女人 (2001)    
    天使特務之黑日追擊 (2001)    
    決一死戰 (2001)    
    忠奸道 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
    武林 (2003)    
    麻雀俠 (2004)    
  出品人 (1 film)
    火武耀揚 (2000)    
  執行監製 (3 films)
    逃亡 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    勒索 (2000)    
  動作設計 (52 films)
    男歡女愛 (1976)    
    追龍 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    兵兵賊賊 (1981)    
    月光雙手 (1981)    
    失業生 (1981)    
    紅粉奇兵 (1985)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    末日煞星 (1986)    
    黑勇士 (1986)    
    野鷹捕殺令 (1986)    
    忍者毒玫瑰 (1986)    
    Crackdown Mission (1987)    
    江湖正傳 (1987)    
    Fire Operation (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    亡命天涯 (1988)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    法網危城 (1988)    
    火紅大陰謀 (1988)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    鬼域的故事 (1992)    
    格殺令 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    喋血柔情 (1995)    
    龍虎之戰 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    極度重犯 (1998)    
    根太軟 (1999)    
    護花情迷 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    紅牆盜影 (1999)    
    黑獄聖女 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    律師與殺手 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
    慾海星沉 (2002)    
    麻雀俠 (2004)    
    三笑 (2010)    
    血戰殘陽 (2013)    
    南口1937 (2016)    
  副導演 (1 film)
    兵兵賊賊 (1981)    
  監製 (27 films)
    目中無人 (1989)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    轟天龍 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    至尊特警 (1992)    
    執法威龍 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    電子格門戰士 (1997)    
    皇帝也風流 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    雄霸四海 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    風流韻事 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    槍下的女人 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    特工神諜 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    武神黑俠 (2001)    
    火線生死戀 (2002)    
    慾海星沉 (2002)    
  故事 (2 films)
    決一死戰 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
  演員 (250 films)
    小煞星 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    無名英雄 (1971) ... 賭客
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    馬永貞 (1972)    
    惡客 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    小壁虎 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    廣東打仔 (1973)    
    潮州虎女 (1974) ... 魏川
    少林和尚 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    地藏王 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日本浪人
    風雨雙流星 (1976)    
    男歡女愛 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    關東五大俠 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    南拳小子 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    血玉 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    一代俠女 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    判決 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    愛情大進擊 (1977)    
    搏命 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    神刀流星拳 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    玉蜻蜓 (1978)    
    冷血寒玉獅 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    猛男痴女 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    一代天嬌 (1979)    
    神腿 (1979) ... 方剛, 方魁
    紅衣喇嘛 (1979)    
    梅花螳螂 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    神捕 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    錯誤的第一步 (1979)    
    踢館 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    貓靈 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    凶蠍 (1981)    
    舞廳 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    少林真英雄 (1982)    
    賊性 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    神鵰英雄 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    城寨出來者 (1982) ... 大弟
    搏殺 (1982)    
    爆破 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    龍血 (1982)    
    三聲無奈誰的錯 (1982)    
    魔 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    三闖少林 (1983) ... 性/葉翔(關東六魔之一)
    碼頭 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    失身的少女 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    無名火 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 賴藥兒
    錦衣衛 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    洪拳大師 (1984) ... 金絲貓
    忍者情郎煞 (1985)    
    致命金剛拳 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    偷情 (1985)    
    龍發威 (1985) ... 童虎
    錯體人 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    霹靂女王蜂 (忍者版本) (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    冷血屠夫 (1985)    
    強棒出擊 (1985)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    奪寶狂龍 (1985)    
    魔翡翠 (1986) ... 沈昆
    Tough Ninja: The Shadow Warrior (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986) ... 霍強
    豬仔出更 (1986) ... 大哥
    連環炮 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    天國勇士 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    東方禿鷹 (1987) ... 越南軍官
    江湖正傳 (1987)    
    忍者兵團 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    老虎出更 (1988) ... 毒蛇炳
    殺出黃國 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    烏龍賊替身 (1988)    
    處女降 (1988)    
    龍之家族 (1988)    
    好女十八嫁 (1988) ... 搶匪
    火紅大陰謀 (1988)    
    飛龍猛將 (1988) ... 華心武手下
    法律無情 (1988)    
    過埠新娘 (1988)    
    黑道福星 (1989)    
    戰龍計劃 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    同根生 (1989)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    奇兵 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    駁腳差佬 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    英倫越戰 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    執法威龍 (1992) ... 范曾
    龍之根 (1992)    
    鬼域的故事 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993) ... 彼得
    格殺令 (1993)    
    暗戀你 (1993)    
    越軌之狼 (1994)    
    轟天密令 (1994)    
    暗殺兵團 (1994)    
    龍虎之戰 (1995)    
    大冒險家 (1995)    
    喋血柔情 (1995)    
    危情追蹤 (1996)    
    皇帝也風流 (1997)    
    電子格門戰士 (1997)    
    風流3壯士 (1998)    
    極度重犯 (1998)    
    北俠歐陽春 (1999)    
    逃亡 (1999)    
    數碼英雄 (1999)    
    宋朝風月 (1999)    
    殺手自由人 (1999)    
    殺手情未冷 (1999)    
    一代英雄 (1999)    
    紅牆盜影 (1999)    
    電腦危情 (1999)    
    99雪在燒 (1999)    
    皇者之種 (1999)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    猛龍特警之天羅地網 (2000)    
    雷霆特警 (2000)    
    火武耀揚 (2000)    
    新警察故事之人間有情 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    黑獄聖女 (2000)    
    爆裂危情 (2000)    
    特工神諜 (2001)    
    決一死戰 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    殺人曲 (2001)    
    武神黑俠 (2001) ... 硃木
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001) ... 鐵狼
    槍下的女人 (2001)    
    天使特務之黑日追擊 (2001)    
    律師與殺手 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    風月奇譚 (2001)    
    忠奸道 (2001)    
    新收數王 (2002)    
    危情陷阱 (2002)    
    火線生死戀 (2002) ... 東升飛
    慾海星沉 (2002)    
    走投無路 (2002)    
    獸性江湖 (2003)    
    小偷捉賊記 (2003)    
    武林 (2003)    
    鎗神 (2003)    
    踏遍天涯路 (2006)    
  助理指導 (1 film)
    龍血 (1982)    
  編劇 (11 films)
    兵兵賊賊 (1981)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    宇宙狙擊 (1992)    
    喋血柔情 (1995)    
    電子格門戰士 (1997)    
    數碼英雄 (1999)    
    雷霆特警 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    英雄神話 (2000)    
    風花雪月 (2001)    
    風流韻事 (2001)