Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚道良
Dorian Tan Tao-Liang  ♂





 
Filmography (1973-1987)
 
  動作設計 (2 films)
    珠江大風暴 (1974)    
    賊公計 (1975)    
  監製 (2 films)
    珠江大風暴 (1974)    
    血染風采 (1985)    
  演員 (43 films)
    潮州怒漢 (1973)    
    珠江大風暴 (1974)    
    賊公計 (1975)    
    日落紫禁城 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    少林門 (1976) ... 云飛
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978) ... 鐵公良
    天地雙腿 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    旅 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980) ... [客串]
    少林英雄 (1980)    
    八絕 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    金劍 (1980)    
    二等兵 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    被判死刑 (1981)    
    二等兵續集 (1981)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    四狼 (1983)    
    血染風采 (1985)    
    野戰忍者 (1987)    
  編劇 (1 film)
    血染風采 (1985)    
  出品人 (1 film)
    決閉太陽塔 (1977)