Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姓名不詳的特技人(8)
Unknown Stuntman (8)  ♂
Aliases:  潮州杜





 
Filmography (1979-1993)
 
  演員 (37 films)
    佛都有火 (1979)    
    師弟出馬 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    幫規 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    波牛 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    特警屠龍 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    霸王女福星 (1988)    
    猛鬼撞鬼 (1989)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    海狼 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    武狀元蘇乞兒 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    廉政第一擊 (1993)    
    火種 (1993)