Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
呂雲保
Lui Wan-Biu  ♂
Aliases:  李雲保,  成寶,  呂保





 
Filmography (1973-2011)
 
  演員 (95 films)
    摶命彈腿 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    烏龍大追殺 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    威猛金龍 (1974)    
    死囚 (1974)    
    馬哥波羅 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    大太監 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    第三把飛刀 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    Tiger Man (1978)    
    大喇嘛 (1978)    
    少林十八銅女 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    臭頭小子 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    旅 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    神腿 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    至尊威龍 (1980)    
    金劍 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    新南拳北腿 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    邪妻 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    龍之忍者 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    邪撞邪 (1983)    
    田莊阿哥 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    策馬入林 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    鬼符身 (1984)    
    冷血屠夫 (1985)    
    小生獻醜 (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    好小子II (1986)    
    勇者無懼 (1988)    
    大哥讓位 (1991)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
    瘋狂女殺手 (1992)    
    十加十 (2011)