Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龍方
Lung Fong  ♂
Aliases:  李健民 (1),  李健明,  李建明,  李健文





 
Filmography (1971-2000)
 
  動作設計 (4 films)
    烈日狂風野火 (1977)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    豬肉榮 (1979)    
    賣命邊緣 (1982)    
  監製 (1 film)
    奸人世家 (1992)    
  助理指導 (9 films)
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    棍王 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
  演員 (114 films)
    雙俠 (1971)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    南俠展昭 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    大毒梟 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    大太監 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    上海灘 (1977)    
    血玉 (1977)    
    Endless Fight (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    南拳小子 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    Tiger Man (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    十大弟子 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    棍王 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    鐵拳 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    至尊威龍 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    危險人物 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    至尊無上 (1989) ... 宮木太郎
    賭神 (1989) ... 高義
    專釣大鱷 (1989)    
    獄中龍 (1990) ... 律師
    賭王 (1990)    
    喋血江湖 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    絕橋智多星 (1990) ... 王豹
    唯我獨尊 (1990) ... 何世昌
    三國志 (1990)    
    馬路英雄 (1991)    
    天使特警 (1991)    
    五億探長雷洛傳(雷老虎) (1991) ... 響尾蛇
    衝擊天子門生 (1991) ... 亞飛
    福星威龍 (1991)    
    龍的傳人 (1991) ... 龍哥
    豪門夜宴 (1991) ... 賓客
    賭俠II上海灘賭聖 (1991) ... 黃金貴
    奸人世家 (1992)    
    新龍爭虎鬥 (1992)    
    警網雄風 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    戰龍在野 (1992)    
    童黨之街頭霸王 (1992) ... 方Sir
    新碧血劍 (1993)    
    剃刀情人 (1993)    
    菩提幽魂 (1993)    
    神鬼奇兵 (1993)    
    天使狂龍 (1993)    
    決戰天門 (1993)    
    楚留香後傳之西門無恨 (1993)    
    地下賭王 (1994)    
    狂野生死戀 (1995) ... 龍叔
    黑道追緝令 (1995)    
    盲俠之再踏江湖 (1995)    
    運財五福星 (1996) ... 國際頂級賭術大賽中與羅漢果對&#
    殺手 (1997)    
    暗花 (1998) ... 佐治
    獵豹行動 (1998) ... 龍方
    無敵鐵沙掌 (1998)    
    血仍是冷 (1998)    
    人皮屍畫 (1999)    
    追金行動 (1999) ... 周享
    深淵 (1999)    
    97江湖情 (1999)    
    龍在邊緣 (1999) ... 花弗
    黃金惡夢 (1999)    
    一步一滴血 (2000) ... 葉祥
    辣手美人 (2000)    
    魔劫 (2000)    
    生死拳速 (2000) ... 趙中天
    賭聖3無名小子 (2000) ... 猛哥
    風雲毒玫瑰 (2000)    
    驚天情殺案 (2000)    
    黑獄斷腸歌II無期徒刑 (2000) ... 副獄長莊sir
    猛鬼諾言 (2000)    
    復仇者 (2000)    
  出品人 (1 film)
    奸人世家 (1992)